Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Apa din România care tratează cancerul

Un PH ridicat al apei înseamnă sănătate curată, ba chiar UN leac împotriva multor afecțiuni. Apa din România care tratează cancerul are un PH de 8,12, a fost cercetată și analizată la Institutul Fresenius din Germania. Comoara din Munții Rodnei – Elixirul Vieții – o apă alcalină care conține coloizi de aur și argint.

Apa din România care tratează cancerul

În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.

Apa din România care tratează cancerul

Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.
Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal.

Oamenii sunt convinşi că are proprietăţi vindecătoare.
Apa izvorăşte din munte şi ajunge în comună printr-o conductă de trei kilometri. Pe acest traseu apa nu îngheaţă niciodată.

„Eu știu despre apa asta de când eram mică. Tatăl meu se ducea acolo după lemne și era iarbă verde iarna la minus 30 de grade, în februarie. O zis că-i ceva apă de Dumnezeu lăsată binecuvântată.

În urmă cu vreo 15 ani, m-am îmbolnăvit rău de tot, mă durea tot corpul, mai ales intestinele de nu am putut să lucru la polog. M-am dus și mi-am adus apă de acolo și am băut apă de aceea și mi-o tratat boala.

Citește și:

În Munții Rodnei (comuna Maieru) s-a descoperit un izvor de apă cu aur coloidal

Localnicii consideră că apa e un dar divin

Nu știu dacă m-am vindecat sau nu, dar nu m-o mai durut momentan și am fost foarte surprinsă. De atunci m-am dus întruna și am tot adus apă de acolo. Era drumul rău. M-am dus și pe cal, și cu căruciorul, m-am dus cu orice ca să am acasă apă tot timpul.

Mi-o țin în beci. O ieu din beci și o beu și mă simt atât de bine. Ne bucurăm că e un dar de la Dumnezeu. Nu trebuie vândută că e darul lui Dumnezeu gratuit și să se bucure toată lumea de ea”, a spus Anuța Motofelea, o localnică din Maieru.

Citește și:

Medicul Teofil Lung: Nu există tumoare pe lumea asta care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră

Doctor Ghislaine despre Mafia Medicală – Se poate trăi în afara sistemului?

”Astea împliniri, domnule. Nu vile, mașini sau mai știu eu ce rahaturi. Să repari un copil-păianjen, care merge în patru labe” – Povestea medicului Alexandru Pesamosca

Bolnavă de cancer în fază terminală, o femeie și-a deschis o cantină socială pentru a hrăni oamenii în aceste vremuri dificile

Distribuie acest articol Oficial Media
Share