" /> Festivalul BABEL, Târgoviște 2018- Program spectacole, 4-10 iunie | Oficial Media
Published On: vin, mai 11th, 2018

Festivalul BABEL, Târgoviște 2018- Program spectacole, 4-10 iunie

GEST BEFORE BABEL

Duminică, 3 iunie
19:00 – Sala Mare, Salonul nr. 6, după A.P. Cehov, regia: Dumitru Acriș, Teatrul Tony Bulandra, România; 2h 15 min (fără pauză)

PROGRAM BABEL 2018

Luni, 4 iunie
18:00 – Sala Mare , Carmen, după Prosper Mérimée, regia: Suren Shahverdyan, Teatrul Tony Bulandra, România; 1h
19:30 – Foaier, Scenografia, un gest necesar?, conferință susținută de Jean-Guy Lecat; 1h 30 min.
21:30 – Parcul Chindia (Teatrul de Vară) – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra, Parada Babel; 45 min.

Marți, 5 iunie
10:00 – Sala Oglinzilor, Mediatronic theatre, workshop de Dimitri Aryupin, blackSKYwhite, Rusia; 3h
11:00 – Foaier, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)
17:45 – Sala Mare, La Magnifica Illusione (Magnifica Iluzie), regia: Andrea Paolucci, Teatro dell’Argine, Italia; 1h
19:15 – Casa Sindicatelor, Regele Lear, regia: Dumitru Acriș, Kurgan Teatr, Rusia; 2h 30min. (cu pauză)
22:00 – Sala Mare, Perhaps, Perhaps… Quizas (Poate… poate), regia: Gabriela Muñoz, Mexic; 1h
22:00 – Piața Mihai Viteazul, Eunika in Circus Land (Eunika în Țara Circului), după Alice în Țara Minunilor, Scena Kalejdoskop, Polonia; 1h

Miercuri, 6 iunie
10:00 – Sala Oglinzilor, Mediatronic theatre, workshop de Dimitri Aryupin, blackSKYwhite, Rusia; 3h
11:00 – Foaier, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)
16:30 – Foaier, Teatrul corean al fizicului și imaginii, conferință susținută de JeungWoo Son
18:00 – Sala Mare, Aeterna, regia: Claire Heggen – Elsa Marquet Lienhart, Théâtre du Mouvement, Franța; 55 min.
19:00 – Sala Studio, Only Bones v1.0 (Fără oase), regia: Thomas Monckton, Kallo Collective, Finlanda; 45 min.
20:00 – Casa Sindicatelor, Provocări inocente, regia: Ljupčo Gyorgievski, Teatrul Nottara București; 1h 30min
20:00 – Piața Mihai Viteazul și Centrul vechi, Vernissage of the Living Sculptures (Vernisajul Sculpturilor Vii); Scena Kalejdoskop, Polonia; 2h

Joi, 7 iunie
10:00 – Sala Oglinzilor, Devising theatre (Elaborând teatru), workshop de Scott Johnston, Scoția; 3h
10:00 – Sala Studio, Atelier teatral, workshop de João Mota, Portugalia; 3h
11:00 – Foaier, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)
18:00 – Sala Mare, COUNTERBODY (O posibilă percepție a materiei instabile), regia și coregrafia: Simona Deaconescu, Tangaj Dance & CNDB, România; 45 min.
19:30 – Casa Sindicatelor, Uniforme, regia: Sabina Scarlat, Compagnie Garage 29, Belgia; 50 min.
21:00 – Curtea Domnească, Richard III, regia: Kolbrun Bjort Sigfusdottir, Brite Theatre, UK/Islanda; 1h
22:00 – Sala Mare, 1969: A space Odyssey? Oddity! (1969: Odisee spațială? Ciudățenie!), regia: Yu Murai, KPR Theatre, Japonia; 1h

Vineri, 8 iunie
10:00 – Sala Oglinzilor, Devising theatre (Elaborând teatru), workshop de Scott Johnston, Scoția; 3h
10:00 – Sala Studio, Atelier teatral, workshop de João Mota, Portugalia; 3h
11:00 – Foaier, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)
17:00 – Casa Sindicatelor, Hamlet-Mousetrap (Cursa de șoareci), Karagandy region Kazakh drama theatre named after S.Seyfullin, Kazahstan; 1h
18:00 – Sala Mare, Bertrand`s Toys (Jucăriile lui Bertrand), regia: Dmitri Aryupin, BlackSKYwhite, Rusia; 1h
20:00 – Piața Mihai Viteazul, Jumpin’ Around (Țopăind), Django Guerzoni, Italia; 1h
22:00 – Sala Mare, Colecționarul, regia: Hugo Wolff, Casa de Cultură a Studenților Sibiu/Compania de Teatru-Dans Microbis, România; 1h

Sâmbătă, 9 iunie
10:00 – Sala Oglinzilor, Devising theatre (Elaborând teatru), workshop de Scott Johnston, Scoția; 3h
10:00 – Sala Studio, Atelier teatral, workshop de João Mota, Portugalia; 3h
11:00 – Foaier, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)
17:00 – Muzeul de Istorie, Bring your own SSIP în România, HaVokA Project, regia: Byungwook Jang, Coreea de Sud; 1h 30 min.
19:00 – Sala Mare, Antigona, regia: Mc Ranin, Teatrul Al. Davila, România; 1h 20 min.
20:00 – Piața Mihai Viteazul, Jumpin’ Around (Țopăind) Django Guerzoni, Italia; 1h
20:30 – Casa Sindicatelor, Requiem for Antigone (Recviem pentru Antigona), Tot Value Theatre, Coreea de Sud; 1h 10 min.
22:00 – Curtea Domnească, Da alma à barca do inferno (De la suflet la barca iadului), regia: João Mota, Comuna Teatro Pesquisa, Portugalia; 1h 15 min.

Duminică, 10 iunie
11:00 – Foaier, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)
16:00 – Muzeul de Istorie, Bring your own SSIP în România, HaVokA Project, regia: Byungwook Jang, Coreea de Sud; 1h 30 min.
18:00 – Sala Mare, To_R (Pomană), regia: Frenák Pál, Teatrul Studio M & Compagnie Pal Frenak, România; 50 min.
19:30 – Casa Sindicatelor, The hour we knew nothing of each other (Ora în care nu știam nimic unul despre altul), regia: Mladen Materić, Teatrul Național al Republicii Srpska, Bosnia-Herțegovina; 1h 35 min.
20:00 – Piața Mihai Viteazul, Jumpin’ Around (Țopăind), Django Guerzoni, Italia; 1h
21:00 – Curtea Domnească, Macbeth, după William Shakespeare, Divadlo Kontra, Slovacia; 1h
21:00 – Sala Studio, Plex, după texte de Eric Bogosian, Teatrul Municipal Baia Mare; 1h 15 min

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •  
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It