28/05/2020

Prima Regională a Organizației de Tineret PRO România – “Vocea tinerilor merită să fie ascultată!” are loc la Târgoviște

Organizația de Tineret PRO România Dâmbovița organizează, în perioada 21 – 22 iunie 2019- Întrunirea Regională Sud Muntenia ~ București-Ilfov, care se va desfășura la Târgoviște, cu participarea birourilor de conducere ale organizațiilor de tineret PRO România din județele Argeș, București, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Ilfov, Teleorman.

”Este primul eveniment de acest gen al Organizației de Tineret Pro România și ne bucurăm că se desfășoară în județul Dâmbovița. Deschiderea evenimentului va avea loc mâine la ora 17.30 și sâmbătă de la ora 9.00 la Hotel Nova. Vor fi prezenți senatorul Adrian Țuțuianu, deputat Oana Vlăducă și coordonator Georgică Dumitru. Vor participa 50 de tineri din regiunea Sud Muntenia, și în jur de 20 de tineri din Organizația de Tineret Pro România Dâmbovița. Ne dorim să vedem cât mai mulți tineri merituoși care intră în politică, o viață politică în care să nu se regăsească acte de imoralitate și fuga de responsabilitate.” a declarat Irena Dumitru, coordonator al Organizatiei de Tineret Pro România Dâmbovița, in cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc dezbateri pe teme de interes actual pentru categoria de vârstă vizată.

  • Analiza rezultatelor obținute de Pro România la alegerile europarlamentare;
  • Pregătirea alegerilor prezidențiale în anul 2019 și a alegerilor locale din anul 2020;
  • Un profil al candidatului;
  • Cum se poate consolida organizația de tineret și ce proiecte de viitor are.

Pro România Dâmbovița – Conferință de presă integrală, 20 iunie 2019

Distribuie acest articol Oficial Media
Share