Published On: joi, ian. 17th, 2019

Ultimele locuri pentru Cursul de Operator Calculator în Târgoviște

Curs Operator Calculator

Pentru toţi cei care doresc sã cunoascã sau sã îşi perfecţioneze noţiunile de operare calculator, dar şi pentru cei ce doresc sã obţinã acreditarea necesarã pentru a ocupa legal o funcţie în acest domeniu (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date). Atentie! Locuri limitate.

Cursul de Operator prelucrare şi validare date (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date) este un curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Cursul asigurã cunoştinţele necesare pentru introducere şi validare date pe suport electronic, gestionare suporţi electronici de date, asigurarea conformitãţii datelor introduse cu documentele primare, salvarea periodic a datelor introduse, restaurarea datelor salvate, pãstrarea copiilor de siguranţã ale datelor salvate pe suport electronic (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date).

De asemenea, în cadrul cursului veţi realiza familiarizarea cu elementele de baza ale noilor tehnologii informationale si de comunicare, initierea în utilizarea calculatorului. Editoare de texte, editoare de calcul tabelar, prezentari multimediale, procesarea datelor în retele (Intranet, Internet) (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date).

Mai multe detalii despre cursul de Operator prelucrare şi validare date pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date) sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult din Târgovişte la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0753.336.611, 0784.333.777, 0720.420.330 .

email la adresa : targoviste@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din str. Libertăţii, nr.2, clădirea Mondial, etaj 1, Târgovişte.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt: 

Curs Responsabil de mediu – (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu)

Curs Inspector Resurse Umane (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Contabilitate (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sanatate si Securitate in Munca(http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It