28/05/2020

ULTIMUL LOC disponibil curs MACHIAJ profesional BASIC – DELUXE, Târgoviște

GRĂBEȘTE-TE! ULTIMUL LOC disponibil curs MACHIAJ profesional BASIC – DELUXE, Târgoviște! Diplome acreditate! Ultimele tendințe în makeup explicate de traineri cu experiență💥. Produse exclusive prin www.topglamorous.ro👀👄💓

Website: https://profesionalnewconsult.ro/infrumuset…/machiaj-makeup/
Telefoane: 0753.336.611, 0748.778.833
E-mail: targoviste@profesionalnewconsult.ro

Curs MACHIAJ profesional

Te așteptăm la cursul nostru de Make Up! De mai bine de 10 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artiști. Cursul de Machiaj se adresează celor ce doresc să obțină o competență nouă și să activeze într-un domeniu de maxim impact pe piața actuală. Traineri cu experiență internațională în arta machiajului vă vor antrena pasiunea pentru frumos, punându-vă la dispoziție gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect.

În cadrul acestui curs veți dobândi noțiuni teoretice și veți realiza, sub atenta supraveghere a formatorilor profesioniști, mai multe tipuri de machiaj, dar și tehnici diferite precum: machiajul de corecție a feței (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos), machiaj Pin Up, machiaj de seară, machiaj de mireasă realizat cu tehnica baking, machiaj apple realizat cu tehnica creionului și lucrul cu pigmenții, multi color blending, și multe altele.

Toate materialele de curs, susținerea examenului, eliberarea diplomelor/ adeverințelor de studiu sunt incluse în prețul cursului.

Alege cursul de MACHIAJ oferit de Profesional New Consult – alege PERFORMANȚA: de 11 ani pe piața de formare profesională! Vă garantăm competență și servicii de TOP! 🔝👨‍🏫👍

Ne găsiți în Târgoviște în Centrul Civic, strada Libertății, nr. 2, etaj 1, camera 5, clădirea Mondial.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share