Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Nu mai poți plăti ratele la bănci? Te-au sufocat plățile la I.F.N.-uri? Contactează Cabinetul de Avocat ”Drăgan Sebastian”

Contactează Cabinetul de Avocat ”Drăgan Sebastian”. Nu mai poți plăti ratele la bănci? Te-au sufocat plățile la I.F.N.-uri? Lasă un mesaj sau contactează-mă și vei fi ajutat și îndrumat legal.

Cei care ați fost amendați pentru că ați încălcat ordonanțele militare privind circulația publică (şi credeți că ați fost victime ale unui abuz) nu vă mai lăsați intimidați de polițişti, jandarmi, poliție locală etc. Aveți dreptul legal să contestați amenda primită în instanța de judecată ! Teama de autorități nu este justificată când vi s-au încălcat drepturi constituționale! Deci nu mai plecați urechea la aceia care vă îndeamnă să renunțați la drepturile voastre!

Nu uitați ! Puteți contesta orice amendă aplicată pentru nerespectarea Ordonanțelor militare! Dacă sunteți amendat şi se întocmeşte procesul-verbal de contravenție pe loc, aveți dreptul să formulați obiecțiuni sau să nu semnați acel proces-verbal! Fie că primiți procesul-verbal pe loc, fie prin poştă, nu uitați că puteți să-l contestați la judecătorie şi nu sunteți obligați să plătiți amenda! Pentru orice nelămurire, nu ezitați să mă sunați pe telefon sau whatsapp!

Ai rămas fără serviciu? Ai fost trimis în șomaj tehnic? Ți s-a diminuat salariul? Află cum poți amâna plata ratelor la bănci sau IFN, cum poți beneficia de prevederile OUG 37/2020. Dacă ești refuzat de bănci sau IFN-uri, nu ezita să mă contactezi!

DATE DE CONTACT

Sună: 0735 331 614

mesenger m.me/dragansebastiandragos

email: avocatdragan@yahoo.com

watsapp +40 735 331 614

MAI MULTE INFORMAŢII

Despre

Drept comercial, contracte civile şi comerciale, dreptul muncii şi asigurări sociale, divorț, partaj, deschidere succesiune şi ieşire din indiviziune, drepturi de autor, acțiuni în instanță despăgubiri, clauze bancare abuzive, acțiuni penale

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share