Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Rareș Bogdan: ”Cu cât ești mai prost, mai imoral și corupt ai șanse să devii politician de top”

”Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top.” a declarat fostul moderator Rareș Bogdan, în 2018.

Rareş Bogdan a fost foarte acid cu privire la legea care le permite corupţilor să facă puşcăria de acasă. Realizatorul “Jocuri de putere” a precizat la acea vreme -2018- că “ai noştri” merg pe urmele lui Pablo Escobar.

Rareș Bogdan – Cu cât ești mai prost, mai imoral…

Între timp nu s-a schimbat nimic și chiar el a trecut la politica de top, despre care spunea acuzator la adresa lui Florin Iordache:

“Individul Iordache, cel cu altă întrebare, cu mizeria de Ordonanţă 13, a zis că trebuie să le arate cum îi respectă el pe români. România a venit cu celebra plăcuţă suedeză pentru Liviu Dragnea şi ai săi. Iordache, monstruos, a făcut un gest mizerabil. Iordache nu ştie ce înseamnă un gest obscen. Este un nesimţit atroce. Eu, dacă îmi fac cruce, Iordache sau soţia lui ar putea să considere că e un gest obscen. Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top”, a spus Rareş Bogdan.

Caricaturi, mimuri și poze înrămate au început să curga de atunci, iar dictonul folosit in 2018 a ramas in istorie ca o autobiografie a politicianuli fost moderator.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share