Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Brașov, Iași și Târgoviște câștigă etapa regională Destinația Anului 2022 la categoria “City Break”

Brașov, Iași și Târgoviște câștigă etapa regională Destinația Anului 2022 la categoria “City Break”

21 655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România iar 25 de membrii ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și (3) puterea brandului de destinație, scrie www.destinatianului.ro.

Târgoviște – Curtea Domnească – Turnul Chindiei

Primarul municipiului Târgoviște mulțumește pentru voturile acordate ”Cetății celor 33 de Voievozi” și ne invită pe data de 5 mai să participăm în direct la etapa națională, pentru a alege cele mai frumoase destinații din România.

”Târgoviște, din nou la înălțime! Suntem în finala întrecerii DESTINAȚIA ANULUI 2022, categoria „City Break”. Alături de noi – Brașov și Iași. O alăturare care ne onorează și care vine să confirme transformările evidente ale orașului nostru din ultimii ani, efort adăugat la uriașa moștenire istorică și culturală. Sunt recunoscător tuturor celor care au votat orașul nostru, pentru că orice provocare de genul acesta ne obligă să ridicăm standardele continuu. Urmează, acum, finala națională”, a scris Daniel Cristian Stan pe pagina de facebook.

Ce urmează acum? Etapa finalei naționale!

Gianina Corondan se pregătește sa viziteze cele 6 Destinații câștigătoare în regiunea si categoria lor, împreună cu o echipă completă de producție TV pentru a descoperi atracțiile și noutățile din toate aceste destinații. Filmările vor avea simultan o componentă de producție TV clasică, dar și una interactivă.

În același timp, începând cu 5 mai vom invita publicul să participe în direct și să voteze pe www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii. În vara lui 2022, telespectatorii Prima TV vor urmări seria de emisiuni de promovare dedicată acestui proiect. În 6 episoade, toate destinațiile câștigătoare vor fi prezentate publicului. Acestea vor beneficia  și de prezențe în media internațională și la mari târguri de turism din Europa. În final, câștigător va fi turismul românesc!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share