Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum să alegi rochia de mireasă în funcție de vârstă?

Dragostea nu are vârstă! Omul potrivit poate sa apara în momentele cele mai neașteptate,

chiar dacă la unele persoane apare în viața la 20 ani, iar la altele la 60 ani. Prin urmare, nu e niciodată prea târziu să-ți unești destinul în mod oficial cu cel pe care îl admiri desăvârșit și cu care dorești să conviețuiești până la adânci bătrâneți.

Cum să alegi rochia de mireasă

Odată ce ai stabilit data nunții, nu rămâne decât să te pregătești corespunzător cu toate cele necesare, ținuta fiind una dintre primele lucruri care-ți solicită atenția pe deplin. Însă, cu cât vorbim de o vârstă mai înaintată, cu atât îți poate fi mai dificil să alegi rochia de mireasă perfectă. Vei afla astăzi că, lucrurile nu sunt atât de anevoioase precum par și că poți beneficia și tu de o rochie de mireasă superbă, în care să arăți și să te simți de milioane.

Tips&Triks privind alegerea rochiei de mireasă în funcție de vârstă

Rochia de mireasă pentru 20+

La frumoasa vârstă care se apropie sau trece ușor de limita de vârstă de 20 ani, posibilitățile sunt infinite. E o vârstă frumoasă la care poți experimenta o varietate de stiluri specifice acesteia, unde rochiile de mireasă decoltate, cu volane, pene, spate gol sau detalii sclipitoare nenumărate, nu vor fi niciodată prea mult. Bineînțeles, contează enorm de mult și forma corpului, in functie de care să-ți alegi stilul perfect. Cert este că, în ansamblu, te vor complimenta de minune rochiile de mireasă stil prințesă, stil sirenă, inclusiv cele A-line, mai scurte sau mai lungi. Prin urmare, doar pentru simplul fapt că mulți dintre invitați vor avea o vârstă mai înaintată, nu înseamnă că și tu trebuie să-ți ascunzi atuurile sub o rochie de mireasă.

Rochia de mireasă 30+

Odată cu înaintarea în vârstă, de exemplu, după vârsta de 30 ani, lucrurile iau o altă amploare, iar viziunea despre cum arată rochia de mireasă perfectă se va schimba și ea. Astfel, dacă te regăsești în această categorie de vârstă, ai putea miza pe o rochie de mireasă simplă, cu detalii discrete, o rochie de mireasă care să nu lase foarte multe lucruri la vedere și care să fie însoțită de mâneci, materiale ce acoperă umerii și/sau spatele gol, un croi care să nu accentueze precis fiecare formă, dar care să realizeze un echilibru vizual cât mai plăcut și rafinat.

Rochia de mireasă 40+

Cu trecerea de vârsta de 40 ani, miresele pun accent pe elaganță și feminitate astfel că, umerii dezgoliți, decolteurile adânci și picioarele la vedere, nu mai sunt caracteristici pe care să le urmărească. Aici intervine deopotrivă nevoia unor materiale fine și rafinate, de cea mai bună calitate, ce vor contribui la redarea unor aparențe ideale pentru un astfel de eveniment, la o astfel de vârstă. Prin urmare, orientează-te către rochii cât mai simple, din mătase, tafta, brocard și ale materiale plăcute. Poți opta și pentru rochii cu decolteul la baza gâtului, croi A-line, rochii cu mâneci din dantelă sau voal și multe altele.

Rochia de mireasă 50+

Peste 50 ani deja pare imposibil să mai poți purta o rochie de mireasă, nu-i așa? Dar de ce vârsta trebuie să fie un argument care să te oprească să te bucuri de același sentiment pe care și-l dorește fiecare femeie încă din copilărie? Doar pentru faptul că nu s-a întâmplat mai devreme, nu înseamnă că e de prost gust să-ți îmbraci rochia de mireasă acum.

Poți alege o rochie ivory. Nu vei da greș nici cu o rochie A-line cu decolteu în V, mâneci de dantelă scurte sau lungi, o rochie cu broderie și cristale etc.

Pentru rochii de mireasa superbe vino pe www.bestbride.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share