Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

SUPERCOM preia salubritatea și colectarea deșeurilor și în zona 3 centru HUNEDOARA

O nouă firmă de salubrizare și colectare a deșeurilor își va desfășura activitatea, începând de luni, 24 octombrie, în localitățile din Zona 3 Centru a județului Hunedoara începând cu:  Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Geoagiu, Simeria, Băcia, Boșorod, Certeju de Sus, Cârjiți, Balșa, Hărău, Mărtinești, Orăștioara de Sus, Pestișu Mic, Beriu, Rapoltu Mare, Romos, Bătrâna, Bunila, Cerbăl, Ghelari, Șoimuș, Teliucu Inferior, Turdaș, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Toplița, Brănișca, Burjuc, Dobra, Gurasada, Ilia, Lăpugiu de Jos, Vorța, Vețel, Zam
Prezent la evenimentul de prezentare a flotei Supercom SA, președintele C.J. Hunedoara și-a exprimat încrederea că noul operator își va desfășura activitatea fără sincope.
“Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioși parteneri ai județului nostru. Știu că această companie are capacitatea, puterea, dar și dorința de a asigura un serviciu la standarde ridicate, așa cum a demonstrat și cu alte ocazii. SUPERCOM administrează într-o manieră extrem de eficientă Centrul de Management Integrat al deșeurilor de la Bârcea Mare, asigură serviciul de salubrizare în Valea Jiului, dar și în multe alte locuri din țară. Peste tot, Supercom a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigențe. Doresc mult succes și îmi exprim încrederea că intrăm într-o nouă etapă, care va însemna asigurarea unui serviciu profesionist de salubrizare și aici,  în centrul județului Hunedoara”, a spus președintele Laurențiu Nistor.
Programele de colectare a deșeurilor vor rămâne neschimbate, asigurând serviciul după programele de colectare ale vechiului operator.
Aflat la prezentarea dotărilor tehnice ale noului operator de salubrizare și colectare a deșeurilor, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, le-a spus celor prezenți: „În calitate de prefect, dar și de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, am datoria să mă asigur că locuitorii județului vor beneficia de servicii corespunzătoare de colectare și transport a deșeurilor menajere. Sănătatea publică și protecția mediului sunt două domenii extrem de importante și care trebuie să responsabilizeze la maxim autoritățile, în beneficiul cetățenilor. Nu doresc să se mai înregistreze întreruperi ale prestărilor de servicii de salubrizare și colectare a deșeurilor, punând astfel în pericol sănătatea hunedorenilor și sper ca locuitorii care beneficiază de aceste servicii să fie mulțumiți de calitatea acestora.”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share