Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Beneficiile unei polițe de asigurare – Cum să îți protejezi familia, bunurile și afacerea

Situațiile neprevăzute pot fi adesea preîntâmpinate și astfel poți scăpa de cheltuieli în plus în momentele cheie din viața ta.  Asigurările obligatorii și facultative sunt soluțiile optime pentru cei care vor un trai liniștit și siguranța că familia nu va avea de suferit vreodată. Ca să înțelegi mai bine ce fel de avantaje aduc polițele de asigurare,  rândurile următoare ar putea să te lămurească în această privință.

 Ce fel de asigurare poți face pentru liniștea vieții tale

 O asigurare facultativă pentru casa ta

Tocmai ce te-ai mutat la casă nouă împreună cu familia ta și vrei ca totul să urmeze cursul firesc al vieții, fără probleme? Cu siguranță că răspunsul este da, cel puțin pentru ultima parte a întrebării. Dacă așa stau lucrurile, înseamnă că ai o idee despre riscurile la care poate fi expusă locuința ta și evenimentele neprevăzute ce pot apărea din senin. O asigurare facultativă a locuinței așa cum găsești la Allianz-Tiriac Unit poate fi o alegere optimă dacă vrei ca riscurile de orice fel să fie acoperite. Nevoile tale sunt clare în această privință, iar o asemenea poliță este special creată în acest sens, pentru ca orice eveniment nedorit să poate fi rezolvat rapid.

  •  Asigurarea CASCO, o bună opțiune pentru tine

Un alt tip de asigurare facultativă ce îți poate atrage atenția este cea CASCO. Recomandată cu precădere deținătorilor de automobile înregistrate în România, asigurarea CASCO oferă o extra protecție față de cea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). 

Poate că mașina ta a fost găsită lovită în parcare sau poate că în urma unei furtuni, automobilul tău a fost grav avariat. Cu o asigurare de acest gen, toate cheltuielile sunt acoperite. În plus, poți opta și pentru plata trimestrială, în funcție de bugetul de care dispui.

  • Bunurile tale pot fi asigurate

Un antreprenor inteligent cunoaște în mare măsură riscurile de care se poate lovi în afaceri. Și cum nu vrei ca munca ta să se dizolve în doar câteva secunde, poți opta pentru o asigurare de bunuri și clădiri, special creată pentru situațiile neprevăzute. 

Astfel, clădirea, instalațiile, echipamentele, bunurile fizice și stocurile societății pe care o deții pot fi acoperite, indiferent de ramura de activitate. 

  • Cât de mult te poate ajuta o asigurare medicală de călătorie?

Răspunsul la această întrebare este: foarte mult! Călătoriile în străinătate sunt extrem de apreciate, însă ce poți face atunci când intervine ceva neplăcut în vacanță? 

Fie că este vorba de afaceri sau de călătorii în familie, o asigurare medicală de călătorie poate fi foarte utilă, indiferent de destinația aleasă. Pachetele de servicii turistice pot fi personalizate și acoperi chiar și accidentele suferite în urma activităților sportive. Mai mult decât atât, ai opțiunea de a prelungi această poliță de asigurare dacă vacanța ta depășește termenul inițial. 

Așadar, asigurările pot fi extrem de utile, în diferite moduri și circumstanțe. Important este să beneficiezi de informația potrivită, să cunoști tipurile de polițe obligatorii și facultative existente pe piață, ca mai apoi să faci alegerea potrivită pentru tine și familia ta.

 

Sursă foto: Pexels.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share