Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ÎȚI DOREȘTI O CARIERĂ ÎN JANDARMERIE?/ ACUM AI O NOUĂ ȘANSĂ! 700 LOCURI DISPONIBILE ÎN ȘCOLILE MILITARE

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara derulează o nouă campanie de recrutare pentru școlile militare de subofițeri jandarmi. Până pe data de 14 mai a.c., tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 – 27 ani se pot înscrie la concursul de admitere la una dintre Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni. Fiecare unitate de învățământ are 350 de locuri disponibile, în total fiind 700 de locuri alocate acestei sesiuni de admitere.

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro .

Ulterior, întregul dosar de recrutare trebuie completat și transmis electronic până la data de 21 mai a.c..

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să cunoască foarte bine limba română și să aibă o condiție fizică bună.

Toate informațiile necesare înscrierii și participării la procesul de recrutare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani pentru sesiunea aprilie – iulie 2024 sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara – secțiunea „Carieră”, accesând link-ul https://www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/16 .

Distribuie acest articol Oficial Media
Share