Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

FICATUL este organul care ripostează la supărările pe oamenii apropiați și păstrează deseori mânie reprimată

FICATUL: este organul care riposteaza la supararile pe oamenii apropiati si pastreaza deseori manie reprimata. Ficatul este sediul celor mai negative emotii (ura, mania, furia). Problemele de ficat vin dintr-o manie indreptata impotriva propriei persoane, ca rezultat al unui conflict intre suflet si mental. Ficatul sufera la persoanele carora le place sa faca o apreciere dura a celor apropiati.
Stresurile de orice natura au un efect negativ asupra ficatului. Ficatul este un instrument al sufletului si, de aceea tratamentul depresiei nu poate fi despartit de cel al ficatului.

O mare putere o au emotiile asupra ficatului si a secretiilor bilei. Emotiile pozitive – bucuria, buna dispozitie, voia buna – maresc secretia bilei, iar supararile o opresc partial sau complect. Ficatul este foarte sensibil la suparari. Sa ne amintim de un proverb popular care spune de suparare i s-a varsat fierea in sange. Supararile agresive pe oamenii apropiati determina cancerul ficatului.

Problemele de vezica biliara arata ingustime de spirit. Icterul se poate declansa la individul care sufera un prejudiciu pe care el nu-l va sti sa-l indrepte.
Hepatita reprezinta rezistenta la schimbare. Refuzul de a vedea limpede, de a discerne.
Ficatul este legat si de credinta. Credinta in univers permite emotiilor negative sa curga pentru a curata ficatul.

Ficatul este sediul celor mai negative emotii (furie, mânie). Problemele de ficat vin, în general, dintr-o mânie îndreptata împotriva propriei persoane, disimulata într-o mânie fata de altcineva, rezultat al conflictului dintre suflet si mental. Daca la nastere ficatul este slab, aceasta arata ca, într-o alta viata, a existat dezacord între suflet si mental (uneori chiar un dezechilibru psihic). Icterul ar avea aceasta cauza. Daca în actuala încarnare entitatea sufera un prejudiciu si ea nu va sti sa-l îndrepte, icterul poate sa se declanseze. Ficatul este legat de credinta; credinta în univers permite emotiilor negative sa curga, pentru a curati ficatul.

Ficatul este în analogie cu semnul Sagetator si cu planeta Jupiter.

Intestinele reprezinta capacitatea de a asimila lectiile vietii, iar in cazul unor probleme intestinale, mesajul consta in condamnarea refuzului de a întelege unele lectii de viata din punct de vedere evolutiv.

Intestinele sunt în analogie cu semnul Fecioara.

Cei mai multi medici stiu ca, astazi, cauza aparenta a cancerului vine din faptul ca o persoana a suferit un grav soc emotional – câtiva ani sau câteva luni înainte – si nu si-a exteriorizat emotiile la acea data. Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila. Cauza spirituala a cancerului consta în faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice ce si le-a propus în aceasta viata, refuzând astfel evolutia (chiar daca aceasta atitudine este inconstienta).


CARACTERISTICILE PERSOANELOR :
-Ii este greu sa-i accepte pe ceilalti, este mereu nemultumita, ii critica si ii judeca pe cei din jur
-Isi creeaza singura probleme
-bolile de ficat pot aparea la persoane triste, invidioase, geloase, fara bucurie de a trai.

PLANTE MEDICINALE PT VINDECARE:
cicoare,armurariu,sunatoare,cimbru,cimbrisor,lemnul Domnului,iedera,papadie,rostopasca,leustean

RUGACIUNE DE VINDECARE

Arhanghele Rafael te rog sa ma ajuti sa primesc si sa daruiesc iubirea,pacea si bucuria.Ajuta-ma sa vad pretutindeni iubire in jurul meu.
Ajuta-ma sa ma exprim cu incredere si cu blandete sisa nu mai astept aprobarea celorlalti de a ma simti fericit.
Ajuta-ma sa ma iubesc si sa ma ccept asa cum sunt,sa am incredere in Dumnezeu care ma iubeste neconditionat,in mine si in cei din jurul meu.
Fa ca lumina ta verde smarald vindecatoare sa ma elibereze de critici,dezamagiri,suparari si manie si sa aduca in viata mea multumire de sine si recunostinta pt tot ce am.
Iti multumesc.
Amin.
Sa va fie de folos! Namaste.

sursa: vindecaviata.wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share