Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Restricții de circulație pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște. Se toarnă un nou strat de asfalt

Strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște va intra de mâine în program de reabilitare iar lucrările vor dura o săptămână. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, cu precizarea de a se evita această zonă în care se va circula cu restricții. Astfel, se va reface îmbrăcămintea asfaltică, de la intersecția cu Calea Câmpulung până la intersecția cu Bulevardul Regele Carol și strada Cetății.

”Fac un apel la participanții la trafic, dacă se poate, în perioada următoare, cam o săptămână, să evite această zonă, pentru că se va circula cu restricții, vom reface îmbrăcămintea asfaltică, trotuarele au fost deja reabilitate.”

Primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a mai spus că în ultimii 4 ani au fost reabilitate 76 de străzi, 4 pasaje rutiere și au fost refăcute de la zero două poduri.

”Se va lucra și în perioada următoare. Nu putem să oprim investițiile doar pentru că pe 9 iunie avem alegeri.
Pentru primele 6 luni ale anului ne-am atins cele mai importante obiective pe zona de infrastructură, în contextul în care și în cartierul Prepeleac mai avem numai 3 străzi micuțe. Au început lucrările și pe Cocorilor, mai avem Valerică Dumitrescu și Hipodromului. 

Toate acestea intră într-un efort de atragere de fonduri europene care plasează municipiul Târgoviște atât pe primul loc la categoria municipii de județ și în top 3 național. Suntem în top 3 național cu accesare de fonduri pe cap de locuitor cu aproximativ de 880 de euro, numai pe POR, nu vorbim de PNRR, de CNI sau alte fonduri nerambursabile. Și pregătim noul POR care la acest moment este gestionat de ADI Sud Muntenia și sperăm să menținem același ritm de accesare a fondurilor europene”, a mai adăugat edilul Târgoviștei.

Restricții de circulație pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște. Se toarnă un nou strat de asfalt

Distribuie acest articol Oficial Media
Share