Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Subprefectul județului Dâmbovița (PNL), Adrian Chițescu, și-a anunțat demisia din funcție

Subprefectul județului Dâmbovița (PNL), Adrian Chițescu, a anunțat astăzi, pe pagina de facebook, că a luat decizia de a demisiona din funcție ”din considerente personale dar nu numai”, cu mențiunea că ”există o limită în toate”. Fost director al ANL, Adrian Chitescu a spus că se va întoarce la adevărata sa vocație, meseria de avocat.

”Astăzi, după o matură și, sper, obiectivă analiză, am decis, din considerente personale dar nu numai, să pun punct carierei mele publice depunându-mi demisia din funcția de subprefect al județului Dâmbovița.
Din această perspectivă nu pot decât să mulțumesc, fără excepție, tuturor colaboratorilor instituționali, cu precădere colegilor din Instituția Prefectului, pentru onestitatea, profesionalismul și, de multe ori, prietenia de care au dat dovadă, și să-i asigur de toată prețuirea și respectul meu.
Evaluându-mi însă parcursul personal, am ajuns la concluzia că “există o limită în toate” și că statura mea profesională s-a construit din aprecierile miilor de clienți ale căror drepturi sau interese le-am apărat, în calitate de avocat, timp de aproape 4 decenii și nu din postura vremelnică de slujbaș politic al guvernului.
De aceea am hotărât să revin, în cel mai scurt timp, la adevărată mea vocație, AVOCATURA, cu speranța că în ultimii ani am mai învățat ceva și am devenit, sper, mai înțelept. În rest…să auzim numai de bine”, a transmis Adrian Chitescu pe pagina de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share