Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Chindia Târgoviște, victorie în ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

Credit foto: Cătălin Clopotaru

Echipa de fotbal Chindia Târgoviște a ieșit victorioasă din ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon de Liga a 2-a.

Formația antrenată de Nicu Croitoru a câștigat cu 1-0 partida cu Olimpia Satu Mare. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 25, de Neguț. Cherchez a trimis în bară dintr-un metru, dar tot el a ajuns la minge și i-a centrat lui Neguț, care a reluat cu capul în plasă din doi metri.

Ambele echipe au cerut penalty

În minutul 36, Neguț a căzut în careu la un duel cu Mureșan, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. La două minute de la această fază, Cherchez a încercat să-i trimită mingea printre picioare lui Dascălu din unghi, dar portarul Olimpiei a reținut mingea. În minutul 53 a fost rândul sătmărenilor să ceară penalty, la un contact între Pop și Dumitrașcu. Arbitrul a dictat lovitură liberă pentru Olimpia, considerând că faultul s-a petrecut în afara careului de 16 metri.
Chindia Târgoviște: Meilă – Pătru (min. 57 Nisipeanu), Vătavu, Ispas, Martac – Crinel Stoica (min. 57 Pencea), Honciu, L. Mihai, D. Dumitraşcu – Cr. Neguţ, Cherchez (min. 87 Dr. Grigore). Rezerve neutilizate: Căbuz – Ad. Ioniţă, Parghel, Andr. Şerban. Antrenor: Nicolae Croitoru.
Olimpia Satu Mare: Dascălu – Duruş, Fl. Mureşan, Krausz, Faur – R. Rus (min. 90+2 Văsălie), Villand, Sil. Pană – Vas. Pop, I. Roşu (min. 90+2 Szolosi), Erdei (min. 86 Chitaş). Rezervă neutilizată: Şuta. Antrenor: Bogdan Andone.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share