Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Carmen Holban: ”Vom continua în forță turul întâlnirilor cu cetățenii”

Deputat Carmen Holban: “Vom continua în forță acest tur al întâlnirilor, până ce fiecare cetățean din județ va ajunge să își spună păsul și să primească, acolo unde este cazul, ajutorul binemeritat, ori îndrumarea de care are nevoie!”

Conducerea PSD Dâmbovița și-a propus ca în fiecare an să desfășoare întâlniri în teritoriu. Inițiativa aparține senatorului Adrian Țuțuianu, președintele social democraților dâmbovițeni iar toamna aceasta debutul întâlnirilor a fost pe data de 6 octombrie. Doamna deputat Carmen Holban, care face parte din comisia pentru sănătate în Parlamentul României s-a alăturat echipei formată din deputați, senatori, consilieri județeni, consilieri locali, primari ai localităților, pentru a merge în teren și a discuta cu oamenii principalele probleme pe care aceștia le întâmpină.

În această săptămână, Carmen Holban, împreună cu echipa PSD a mers în județ pentru a lua legătura în mod direct cu cetățenii. Au fost prinse în program localitățile Aninoasa, Doicești, Pucioasa, Vlădeni, Dărmănești, Il Cariagiale, Moreni, Iedera, Valea Lungă și Vișinești.

”Ne străduim, așa cum v-am obișnuit, ca la fiecare sfârșit de săptămână să ajungem în cât mai multe localități, la întâlnirile cu cetățenii – cel mai eficient mod pentru a lua pulsul societății și a primi un feedback real cu privire la activitatea parlamentară și guvernamentală. În frunte cu președintele Adrian Țuțuianu, alături de colegi din cadrul biroului permanent al PSD Dâmbovița, am vizitat astăzi localitățile Vlădeni, Dărmănești, Il Cariagiale, Moreni, Iedera, Valea Lungă și Vișinești, în care am purtat discuții pe cele mai diverse subiecte de interes, printre care legea pensiilor, legea salarizării unitare, noul Cod Fiscal, dar mai ales problemele administrațiilor locale ce necesită atenția noastră.” a declarat Carmen Holban, deputat în Parlamentul României.

Deputat Carmen Holban- Program audiențe

Program audiențe vinerea de la ora 8:00 la 10:00 la sediul PSD, iar de la ora 10:00 la Consiliul Județean Dâmbovița etaj 5, cam. 114.
Înregistrările se fac la sediul partidului.
Joia audiențe în teritoriu la Moreni de la ora 16:00, la sediul PSD Moreni.
Pentru înscrieri la telefon: 0730811132

Distribuie acest articol Oficial Media
Share