Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Leo Iorga suferă din nou de cancer și are nevoie de ajutor

Leo Iorga este din nou bolnav de cancer. Artistul a anunțat că problema sa medicală a recidivat. Artistul are nevoie de 70.000 de euro pentru tratament și s-a deschis o campanie de donații.

Acum 8 ani s-a îmbolnăvit de cancer pulmonar și a reușit de fiecare data să treacă cu bine peste încercările vieții. Fanii s-au unit și au donat pentru a-i salva  viața.

Mesajul familiei

„Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani și ani» se reîntoarce în atenția ta pentru a-ți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună”, se arată în anunțul publicat de familie pe pagina de Facebook a cântărețului.

„Acum ne aflăm într-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plămân au crescut considerabil, terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție specială, Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)”, mai transmite familia lui Leo Iorga.

De asemenea s-a organizat și pe Facebook o campanie de donații.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, la BCR: Iorga Leonard – BCR; CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001; CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001; cod swift: RNCBROBU.

sursa: huff.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share