Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Venus în Scorpion: Adevărata față a relațiilor, 8 octombrie – 2 noiembrie

Cum spuneam, mai de mult, fiecare venim aici, pe Pământ, cu anumite lentile prin care percepem mediul înconjurător.

Acestea sunt ale fiecăruia, personale. Și anume, planetele în semne. Pe perioada unui tranzit, vedem (cu aproximație) lucrurile cu lentilele planetei în semnul respectiv.

Cu Venus în Scorpion, vorbim despre cum percepem relațiile, modul în care relaționăm, modul în care ne arătăm iubirea, ce ne place (Venus), prin prisma lentilelor de Scorpion: profunzime, conexiune, emoție puternică, intensitate, adevăr.

Venus (zeița) nu se simte foarte confortabil în semnul Scorpionului (vă spun eu, credeți-mă, pe cuvânt!). Explicația este foarte simplă. Ce vede ea prin lentile, nu se pupă cu ce văd alții…și de aici, dramele, emoțiile puternice, discuțiile și neînțelegerile.

Plus că Scorpionul nu este un semn ușor de convins, care să zică: “Bine, măi, las de la mine”. Nope. “Eu asta simt și punct.” Dacă vede ceva (simte, în special, pentru că Scorpionul este semn de apă), nu îl poți convinge de altceva. Așa că, nici nu încerca, îți bați capul degeaba. Adică, practic, tu încerci să-i explici lui ceea ce el simte. Nu se potrivește. “Eu asta simt și tu încerci să-mi explici altfel decât simt. Nu poți să-mi explici tu, mie, ce ar trebui să simt” :))).

Scorpinul, ca și casa 8 și Pluton, ne vorbesc despre lumea nevăzută, despre energii, ocultism, spiritualitate, transformare, regenerare.

Venus în Scorpion- Fața nevăzută a relațiilor-8 octombrie-2 noiembrie

Și atunci, după logica de trei simplă, cu Venus în Scorpion, vedem partea nevăzută a relațiilor. 

Există două variante întotdeauna, ca și permanenta dualitate în această lume. Varianta de vibrație joasă a fiecărui semn, sau, varianta de vibrație înaltă a fiecărui semn.

Pe parcursul tranzitului, putem să accesăm partea negativă și să ne ducem la Hades, să rămânem acolo, definitiv. Sau, putem să ne ducem la Hades, să ne întoarcem regenerați, mai puternici, transformați.

În ce privință? În privința modului în care relaționăm, al relațiilor pe care le avem, al modului în care ne manifestăm afecțiunea, al modului în care ne conectăm la partenerii de viață și nu numai, ci și al modului în care ne conectăm în relații de orice gen.

Cu siguranță, în perioada asta, vom avea nevoia de mai multă intensitate, profunzime, pasiune. Vom căuta să fim detectivi emoționali, să vedem dincolo de măști, să creăm relații bazate pe conexiune autentică. 

Tot în această perioadă, se pot sesiza, mai ușor, unde există relații superficiale, unde am vrea să punem punct, dacă relația nu ne aduce valoare. Sau, unde vrem să trecem cu partenerii prin procesul transformării, ca, la final, să fie o relație mai puternică.

Stilul de a relaționa este mai șocant, pentru că Venus în Scorpion vede aici un schimb de energie în orice relație. Și așa tratează relațiile, ca pe un schimb de energie. Ce ofer, ce primesc?

Pentru că este foarte prinsă în partea întunecată (the dark side) a zodiacului (Scorpion), cu siguranță are și părți bune și părți mai puțin bune, mai întunecate. Dar, simte durerea celorlalți, le simte emoțiile negative (pe care mulți nu și le cunosc, nu ajung la ele).

Și forțează puțin nota, ceea ce este foarte incomod pentru ceilalți. În rest, înțelege și părțile mai puțin bune ale oamenilor, cele despre care, de obicei, aceștia nu discută (frici, temeri, obsesii).

Toți le avem. Doar că Scorpionul le simte în fiecare și, în funcție de nivelul de evoluție, înțelege și partea care este percepută de ceilalți ca fiind toxică, pentru ea fiind un rău necesar, pentru a te transforma, a deveni mai puternic.

Ceea ce pentru alții este taboo, pentru ea (Venus în Scorpion) nicidecum!

Sunt lucruri de care ceilalți doar fug, pentru că, este adevărat, nu sunt foarte plăcute. Dar reale.

Venus în Scorpion- perioadă de tranziție- 8 octombrie-2 noiembrie

Recomandare: Nu răzbunarea îți dă putere, ci ajutorul pe care-l poți oferi, prin înțelegerea “luptelor” fiecăruia. Ceea ce ar fi de ajutor acum, când trecem, oricum, printr-o perioadă de tranziție, în care chiar avem nevoie de profunzimea și empatia pe care ți le poate poate oferi un Scorpion.

Tango emoțional!

Astrolog Crina Constantin

https://voceaastrelor.wordpress.com/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share