Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Virgil Guran, PNL: Cei care nu-și doresc alegerile, adică PSD, sunt cei mai vocali și mai prezenți în spațiul public!

„Abia începută această campanie electorală ne și dezvăluie câteva constante!

Cei care nu-și doresc alegerile, adică PSD, sunt cei mai vocali și mai prezenți în spațiul public!

Asist cu ceva surprindere, deși când vine vorba de adversarii mei de la PSD Dâmbovița nu ar trebui să mă mai surprindă nimic, că primii doi candidați de la Senat și primii doi candidați de la Camera Deputaților sunt parlamentari în funcție, iar la aceste alegeri își mai doresc un mandat. Firesc! Când patru ani nu ai făcut nimic pentru acest județ, de ce să nu-ți mai dorești încă patru ani de vacanță?!?!

Uite așa, din conferință de presă, în conferință de presă, când unul, când altul, pe rând sau deodată, onorabilii parlamentari de Dâmbovița își prezintă realizările mandatului ce se încheie și dorințele pentru următorul!

Interpelări: fără număr! (VORBE), luări de cuvânt la tribuna Parlamentului: tot fără număr! (VORBE), intervenții în plen, la comisii: și mai numeroase! (VORBE), iar acum ne promit că vor să fie vocile noastre, ale dâmbovițenilor, de parcă ar fi concurenți la emisiunea tv ,,Vocea României”! La asta se rezumă munca lor în ultimii patru ani!

Eu, fără a fi parlamentar, într-un an de guvernare PNL, în Dâmbovița am adus o investiție, IVECO, deci locuri de muncă pentru dâmbovițeni și am reușit să scot din jungla hârțogăriei un proiect ce zăcea de zece ani prin diverse sertare cu binecuvântarea PSD Dâmbovița: Bâldana-Târgoviște, drum pe patru benzi, un proiect de infrastructură care impulsionează economia și aduce bunăstare dâmbovițenilor!

Acesta este portofoliul meu într-un an, fără a fi parlamentar! Puneți în balanță vocile celor de la PSD și faptele mele și atunci sunt convins că alegerea dumneavoastră va fi una mult mai ușoară!

Campaniile electorale trec, mandatele trec, iar cand eu și adversarii mei de la PSD vom ieși din politică, fabrica de la Petrești va rămâne, drumul modernizat va rămâne, iar peste interpelările contracandidaților mei se va așterne tăcerea!

În fond, asta este diferența dintre FAPTE și VORBE!”                              

  Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița

 

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 11200025

Distribuie acest articol Oficial Media
Share