Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Marcel Ciolacu: Vreți să ne dăm foc cu benzină în fața Parlamentului?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, prezent astăzi într-o conferință de presă la sediul PSD Dâmbovița, a fost întrebat despre o posibilă fractură între PNL și USR PLUS, partide care formează coaliția de guvernare alături de UDMR, dar și despre faptul că PSD ”ar mima” opoziția față de aceștia.

Marcel Ciolacu a răspuns că nu îi stă în caracter să-și dea foc cu benzină în fața Parlamentului și nici să se ia la bătaie cu colegii săi, pentru a da dovadă de o altfel de opoziție. Acesta a precizat că legal s-au depus deja trei moțiuni simple împotriva Guvernului, dar care nu au trecut pentru că PSD se află în minoritate.

”Nu vreau sa-mi dau cu parerea, vreau să iau lucrurile concrete și să le discut cu colegii mei, unde îmi iau deciziile.

Ce înseamnă a mima opoziția? În acest moment, PSD este în minoritate în Parlament. Există anumite lucruri democratice, pe care putem să le facem și pe care nu putem să le facem. Momentan am avut discuții pe buget, folosim toate atacurile, atât în Parlament cât și în afara Parlamentului.

Îmi cereți să vedeți vreo bătaie în Parlament, sau vreți să ne dăm foc cu benzină în fața Parlamentului? Nu am înclinații către așa ceva. Îmi cer scuze. Suntem la a treia moțiune simplă. Ce mai doriți să facem? Dacă suntem o minoritate, este clar că acestea nu au trecut.

Actuala majoritate a făcut un pas înapoi la democrație. Să știți că matematica nu am inventat-o eu și este o lege fixă.” a spus Marcel Ciolacu, președinte PSD.

Citește și:

Marcel Ciolacu în Dâmbovița de Ziua Internațională a Pădurii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share