30/11/2020

Alegeri locale – Candidații Pro România Dâmbovița pentru funcția de primar

Senatorul Adrian Țuțuianu, președinte Pro România Dâmbovița, a prezentat astăzi, în conferință de presă, o nouă echipă de candidați pentru funcția de primar la alegerile locale din toamnă, urmând ca în perioada următoare să fie aduși în atenția publică toți aspiranții la scaunul de edil. Senatorul transmite că Pro România va fi ”revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița dar și la nivel național”.

Din viziunea politică a partidului, face parte și ideea de creștere a unei noi generații de oameni, care nu a mai făcut politică și, spune liderul Adrian Țuțuianu, ar trebui să însemne o schimbare la nivelul comunităților.

Pro România Dâmbovița, conferință de presă 1 iunie 2020 – VIDEO

”Pro România este un partid care stă pe picioarele lui, care are astăzi în Dâmbovița, 15-16%, potențialul acestui partid este spre 30%, potrivit studiilor sociologice făcute în ultima perioadă, un partid cu identitate proprie, social-democrat, cu peste 4500 de membri și în fiecare zi vin oameni noi în partid. Suntem foarte deschiși pentru generația tânără, și acordăm un loc important femeilor, susținem categoriile sociale defavorizate și persoanele aflate la pensie.

Vom face o adevărată revoluție în politica dâmbovițeană. Eu am denumit-o ”Revoluția tinerilor” pentru că dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dacă de 30 de ani se învârt aceleași personaje în fiecare comună, municipiu sau oraș, fiind prin alternanță la puterea locală – primari, consilieri locali, consilieri județeni. A venit vremea să nu mai alegem între 2-3 persoane care se învârt de 30 de ani prin diverse partide politice, și să dăm șansă unei generații noi. Astăzi vă prezint această generație nouă. Sunt convins că vor avea rezultate foarte bune. Nu toți vor câștiga primăria în 2020, dar ei vor fi generația de primari ai anului 2024. Pro România va fi revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița și la nivel național.” a menționat Adrian Țuțuianu.

Adrian Țuțuianu – Prezentarea candidaților pentru funcția de primar

Stăncilă Ionel, 23 de ani, candidat pentru Primăria Produlești

”Este un tânăr agricultor, a aplicat pentru un proiect european de 40.000 de euro cu sprijinul familiei, gestionează o fermă cu peste 30 de hectare de teren agricol, și spune că știe cum poate dezvolta comunitatea din Produlești.”

Ionuț Cristian Vălu, 36 de ani, candidat pentru Primăria Băleni

” Absolvent al Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere, Masterand în administrație publică, Universitatea Valahia, în prezent este consilier la un cabinet parlamentar, a fost viceprimar al comunei Băleni și este consilier local. A venit alături de mine, pentru că am lucrat mulți ani în echipă și are toate șansele că câștige Primăria Băleni. O comună importantă, care merită mai mult și care, din păcate, nu a reușit să rezolve anumite probleme, cum ar fi sistemul de alimentare cu apă, canalizarea, o Casă de cultură, sau facilități pentru oamenii harnici din Băleni.”

Irinel Mihai Ghiță, 37 de ani, candidat pentru Primăria Bucșani

”Absolvent al Universității Valahia din Târgoviște, Facultatea de Științe Economice, specializarea contabilitate și informatică de gestiune, este reprezentant comercial și a lucrat în departamente de marketing la firme importante de distribuție. Și Bucșani are nevoie de o înnoire și un primar nou, tânăr, care să vină cu soluții noi la problemele complicate pe care le reclamă administrația publică locală.”

Banu Elena Cristina, 38 de ani, candidat pentru Primăria Bărbulețu

”Profesor în învățământul preșcolar, la Grădinița cu program normal de la Gura Bărbulețului, a lucrat ca învățător la Râul Alb de Jos și satul Valea din comuna Pietrari, cu foarte multe cursuri de specializare în învățământ, un om foarte respectat, cu o familie respectată. Sunt convins că vom face o treabă excelentă.”

Valentin Mihail Iriminescu, 32 de ani, candidat pentru Primăria Bezdead

”Este manager la Penny Market din Pucioasa, a fost director adjunct la aceeași firmă, are pricepere în management, cunoaște foarte bine ce trebuie făcut, gestionează și o afacere de familie, cu rezultate bune, și este plin de entuziasm. A organizat o filială locală foarte bună cu mulți tineri de calitate.”

Soare Albinița Rădulescu, candidat pentru Primăria Aninoasa

”Absolventă a Colegiului ”Carol Davila” din Târgoviște, lucrează ca administrator la o farmacie, a fost asistent șef la mai multe farmacii din oraș și este soția preotului din localitate. Este pentru prima dată antrenată într-o competiție electorală, beneficiază de o situație favorabilă datorită unor schimbări generate la nivelul comunei, cunoaște foarte bine oamenii din localitate, cu preocupări pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, este un om pe care mă bazez, a strâns o echipă foarte bună alături de ea și sunt convins că va face un rezultat excelent. Are toate șansele că câștige Primăria Aninoasa.”

Bălașa Cristian, 38 de ani, candidat pentru Primăria Raciu

”Este inginer, absolvent de Inginerie electrică la Universitatea Valahia din Târgoviște, un băiat foarte tânăr, care a venit din PSD, revoltat de modul în care foștii mei colegi s-au distanțat foarte rapid de mine, după excluderea mea. A fost printre primii care a spus că vine alături de mine, a demisionat din funcția de consilier local, deși putea să rămână până se pronunța o instanță definitiv, dar a spus că nu lucrează cu jumătăți de măsură. Ieri am fost la Raciu, am fost foarte surprins de echipa frumoasă pe care a format-o, iar cel mai în vârstă are 42 de ani. Va câștiga Primăria Raciu!”

Cristina Magdalena Stanciu, candidat pentru Primăria Ocnița

”O doamnă cu rezultate deosebite în plan profesional, absolventă a Facultății de Matematică a Universității București, director adjunct al Școlii Gimnaziale Gura Ocniței. A candidat ca independent în anul 2016 la Primăria Ocnița, a obținut un rezultat excelent. A reușit împreună cu un coleg venit din PSD, Tudorache Cătălin, -și el revoltat de modul în care foștii mei colegi din PSD s-au distanțat de mine-, să facă o echipă solidă. Vom avea un rezultat excelent, Cristina este un om cu foarte bune abilități practice și un om extrem de organizat. ”

Staicu Marin, 33 de ani, candidat pentru Primăria Morteni

”Morteni este o localitate unde am făcut lucruri importante și am fost primit întotdeauna cu brațele deschise de către oameni, am găsit un candidat foarte bun, tânăr, are 33 de ani. Nu a mai făcut politică, este inginer la Arctic Găești -responsabil cu asigurarea materială, gestionează relația cu furnizorii, este foarte apreciat de conducerea societății-, absolvent al Universității Valahia din Târgoviște. A reușit să-și facă o echipă frumoasă. Va fi o bătălie grea, dar o ducem împreună.”

Daniel Negoescu, candidat pentru Primăria Lucieni

„Este un tânăr foarte serios, cu o familie de oameni foarte gospodari. Absolvent al Colegiului Economic ”Ion Ghica”, al Facultății de Științe Economice de la Universitatea Valahia din Târgoviște, cu master pe Expertiză contabilă și deontologie profesională, lucrează la Stațiunea Pomicolă Voinești, este cel care asigură partea economică a acestei stațiuni, a fost administrator special la Construcții Muntenia SA și economist la Nimb Dâmbovița SA. Are o fetiță foarte frumoasă și talentată, este la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște și studiază la pian. Sunt convins că la comuna Lucieni este nevoie de o soluție nouă, în ultimii 30 de ani s-au învârtit aceleași trei persoane.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share