Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Atac terorist in Pakistan soldat cu cel puțin 22 de morți și zeci de răniți

Atac terorist in Pakistan. Cel puțin 22 persoane au murit și mai multe zeci au fost rănite vineri dimineață într-o explozie care viza intrarea femeilor dintr-o moschee șiită din orașul Parachinar, Pakistan, situat într-o zonă izolată de lângă granița cu Afganistanul. Explozia face parte dintr-o serie de atacuri ce au avut loc de la începutul acestui an și nu a fost încă revendicată. 

atac terorist in pakistan

Atac terorist in Pakistan. Sajid Hussain, un parlamentar pakistanez din Parachinar, a declarat că numărul victimelor a ajuns la 22 morți și circa 60 de răniți. Sajid a declarat că explozia a fost precedată de focuri de armă și îl descrie ca pe un atac sinucigaș, care a vizat o zonă aglomerată din apropierea unui bazar.

Atac terorist in Pakistan. Guvernul va face eforturi de a ”elimina amenințarea teroristă”

Prim-ministrul Nawaz Sharif condamnă actul sângeros și declară că guvernul va face eforturi de a ”elimina amenințarea teroristă”, citează Reuters.

Evenimentele recente au spulberat speranțele că Pakistanul va reuși să ajungă la o stabilitate și să combată acțiunile militanților.

Atac terorist în Pakistan. Luna trecută, s-au înregistrat mai mult de 80 de morți și zeci de răniți într-un atac din apropierea unui templu sufit din sudul țării, iar pe 21 ianuarie, 21 de oameni și-au pierdut viața în urma altei explozii dintr-o piață din Parachinar. Ambele au fost revendicate de militanții ISIS, scrie realitatea.net

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">