04/12/2021

Concert extraordinar de Ziua Națională a României la Târgoviște

Update 24 noiembrie: Revenim cu o rectificare în ceea ce privește comunicatul de presă emis pe data de 22 noiembrie, referitor la spectacolul de Ziua Națională a României, și anunțăm că, din motive obiective, tenorul Marcel Pavel nu mai poate fi prezent la eveniment.

Alți doi baritoni se vor alătura celebrării zilei de 1 decembrie: Alexandru Constantin și Yuriy Tsiple.

Evenimentul se desfășoară în conformitate cu măsurile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2.

Menționăm că participarea la spectacol este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.


Știrea inițială:

„România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și a celor de mai apoi. E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie.” (Barbu Ștefănescu Delavrancea)

1 Decembrie este Ziua Naţională a României şi are o însemnătate specială, această dată marcând un eveniment istoric foarte important: unirea tuturor ținuturilor românești într-o singură națiune, în anul 1918.

În semn de prețuire pentru importanța acestei zile și în cinstea țării pe care toți o numim ACASĂ, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, organizează un concert extraordinar, susținut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga.

Și pentru că nicio inimă de român nu poate rămâne indiferentă când i se vorbește despre dragostea de țară, vă așteptăm luni, 29 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Clubul Studenților din Târgoviște, ca să ne arătăm recunoștința pentru lupta asiduă pe care au dus-o strămoșii noștri pentru a reuni poporul român sub același steag.

Vă vor încânta cu vocile lor calde, următorii invitați: Nico, Marlene Ionescu (Zavera) și tenorii Florin Georgescu,Vlad Miriță și Marcel Pavel.

Compartimentul Comunicare al
Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share