Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Primăria Târgoviște a premiat 25 de cupluri care au atins 50 de ani de căsătorie -”Sunteți modele pentru noi toți!”

Primăria municipiului Târgoviște, alături de Direcția de Asistență Socială și Teatrul  Tony Bulandra Târgoviște, au organizat astăzi, la Cinema Independența, un eveniment, deja cu tradiție, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Astfel, 25 de perechi au fost omagiate pentru faptul că au reușit să atingă o performanță în căsnicie, dar și în sănătate și longevitate.

Gazdele au fost primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, director executiv al DAS Târgoviște, Marcela Iordache, Teodora Macarie, director economic al Teatrului Tony Bulandra și Mircea Macarie, șef serviciu în cadrul Cinema Independența.

”Pentru noi este un eveniment organizat cu bucurie și emoție. Ați știut să treceți peste toate dificultățile vieții doar cu dragoste, respect reciproc și înțelegere. Sunteți niște modele pentru întreaga comunitate, ne simțim onorați să vă avem lângă noi, să putem să ciocnim împreună un pahar de șampanie. La mulți ani, să fiți sănătoși, să ne vedem și peste mulți ani, să aveți parte de sărbători cu bine, să vă bucurați de cei dragi și să fiți fericiți”, a transmis primarul Daniel Cristian Stan.

Atmosfera de sărbătoare a fost completată de prezența Orchestrei Simfonice de Tineret ”Andante, din Târgoviște, care a susținut un minirecital spre încântarea tuturor celor prezenți. Dragostea se celebrează cel mai bine prin muzică.

La final, cei 25 de temerari au primit buchete de flori, diplome, cadouri și au ciocnit un pahar de șampanie cu organizatorii, care au declarat că timpul trece pentru fiecare dintre noi, iar cei care acum mulți ani se simțeau tineri, astăzi sunt ”nevoiți” să recunoască privilegiul pe care îl avem, de a înainta în vârsta, și de a ne bucura de fiecare etapă și de bucuriile pe care acestea le aduc.

Iată că la Târgoviște oficialitățile locale păstrează comunitatea aproape prin astfel de gesturi, care strâng legăturile și nu îi lasă pe oameni să se simtă singuri. Cu siguranță acest eveniment este unul de impact pentru fiecare dintre cei care au atins un prag important de viață și maturitate, și de ce nu, un imbold și o încurajare pentru a înfrunta viața mai departe, alături de cei dragi.

Le urăm și noi felicitări organizatorilor, nimic nu se face fără voia și efortul tuturor celor implicați, și la multi ani plini de iubire domnilor și doamnelor, celor care au atins pragul de 50 de ani de viață în căsătorie!

Imagini de la eveniment, albume foto pe pagina de facebook Oficial Media:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.956578266471279&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.956601566468949&type=3

Distribuie acest articol Oficial Media
Share