Published On: joi, aug. 3rd, 2017

Be You 3×3 Challenge 2017

Be You 3×3 Challenge 2017 – Baschet 3×3 la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, cu participare internațională.

Be You 3x3 Challenge 2017

Be You 3×3 Challenge 2017 s-a ridicat la nivelul așteptărilor unui eveniment complex, cu teme educaționale, manifestări artistice și întreceri sportive, la care și-au adus contribuția sute participanți din Estonia, Olanda, Germania, Bulgaria, China, Statele Unite ale Americii și România. Iar meciurile de baschet 3×3 au făcut deliciul celor care au vizitat Complexul Turistic de Natație Târgoviște în weekend-ul 28-30 iulie. Au concurat 51 de echipe, iar desfășurarea meciurilor a putut fi urmărită în timp real pe site-ul fiba.com/3×3. Avem și o listă a câștigătorilor pe categorii, printre care se regăsesc și câțiva dâmbovițeni. „Baschetul 3×3 generează o adevărată industrie turistică. Se leagă prietenii, iar concurenții parcurg orice distanță, pentru a juca împreună și a se revedea”, l-am citat pe Adrian Miloiu, președintele Asociației Be You.

Echipele regine ale Be You 3×3 Challenge 2017

Proba regină a competiției, Open Masculin, a fost câștigată de estonienii de la Estea, într-o formulă cu Illimar Pilk, Heigo Erm și Evart Kristjan. La Open Feminin s-a impus Plopu lui Kiwo, în distribuția Andreea Ceausi (București), Ariana Pădurariu, Theo Dumitru, Roxana Bucur (Târgoviște). Categoria 14 ani și-a adjudecat-o la masculin Nutcrackers (Rareș Cristea, Octavian Cioruță, David Antonescu – Focșani, Alexandru Duță – Galați), iar la feminin a triumfat Basketbees Brașov (Ioana David, Alexia Frâncu, Dalia Bucur, Ioana Iles). Street Devils a strălucit la 18 ani masculin, cu Ziemer Zachary, Alexandru Cana, Vlad Ionescu (București) și Ștefan Idea (Curtea de Argeș). Bucureștenii Marian Georgescu, Paul Helcioiu, Adrian Lăzărescu și Horea-Mircea Radu au reprezentat Make și Prietenii, campioana de la +35 de ani. Cei mai buni la baschet în scaun rulant au fost Ene Petre (Pucioasa), George Petroșanu (Ploiești) și Florin Teodorescu (București), adică Flying Wheels.

România – Marea Britanie, sâmbătă, 5 august, ora 18:00

La Târgoviște se vor întâlni naționalele de juniori  ale celor doua țări participante în perioada 10-17 septembrie la Campionatul European de Polo pe Apă.

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It