Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Be You 3×3 Challenge 2017 – Baschet 3×3 la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, cu participare internațională.

Be You 3x3 Challenge 2017

Be You 3×3 Challenge 2017 s-a ridicat la nivelul așteptărilor unui eveniment complex, cu teme educaționale, manifestări artistice și întreceri sportive, la care și-au adus contribuția sute participanți din Estonia, Olanda, Germania, Bulgaria, China, Statele Unite ale Americii și România. Iar meciurile de baschet 3×3 au făcut deliciul celor care au vizitat Complexul Turistic de Natație Târgoviște în weekend-ul 28-30 iulie. Au concurat 51 de echipe, iar desfășurarea meciurilor a putut fi urmărită în timp real pe site-ul fiba.com/3×3. Avem și o listă a câștigătorilor pe categorii, printre care se regăsesc și câțiva dâmbovițeni. „Baschetul 3×3 generează o adevărată industrie turistică. Se leagă prietenii, iar concurenții parcurg orice distanță, pentru a juca împreună și a se revedea”, l-am citat pe Adrian Miloiu, președintele Asociației Be You.

Echipele regine ale Be You 3×3 Challenge 2017

Proba regină a competiției, Open Masculin, a fost câștigată de estonienii de la Estea, într-o formulă cu Illimar Pilk, Heigo Erm și Evart Kristjan. La Open Feminin s-a impus Plopu lui Kiwo, în distribuția Andreea Ceausi (București), Ariana Pădurariu, Theo Dumitru, Roxana Bucur (Târgoviște). Categoria 14 ani și-a adjudecat-o la masculin Nutcrackers (Rareș Cristea, Octavian Cioruță, David Antonescu – Focșani, Alexandru Duță – Galați), iar la feminin a triumfat Basketbees Brașov (Ioana David, Alexia Frâncu, Dalia Bucur, Ioana Iles). Street Devils a strălucit la 18 ani masculin, cu Ziemer Zachary, Alexandru Cana, Vlad Ionescu (București) și Ștefan Idea (Curtea de Argeș). Bucureștenii Marian Georgescu, Paul Helcioiu, Adrian Lăzărescu și Horea-Mircea Radu au reprezentat Make și Prietenii, campioana de la +35 de ani. Cei mai buni la baschet în scaun rulant au fost Ene Petre (Pucioasa), George Petroșanu (Ploiești) și Florin Teodorescu (București), adică Flying Wheels.

România – Marea Britanie, sâmbătă, 5 august, ora 18:00

La Târgoviște se vor întâlni naționalele de juniori  ale celor doua țări participante în perioada 10-17 septembrie la Campionatul European de Polo pe Apă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share