Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mesajul protestatarilor din Piața Operei: „Ponta nu uita, Timișoara nu te vrea”.

protest-timisoara-facebook-650x250

Protestul pentru susținerea asigurării votului pentru diaspora a adunat în Piața Operei aproape 2.000 de oameni. Majoritatea celor prezenți au demonstrat pașnic, preferând doar să ridice afișe pe care scria „Ponta nu fura, România nu te vrea”, „Le-a blocat votul, să nu-i umfle botul” sau „Ieșiți și votați, altfel nu contați”. Mulțimea a strigat „Jos Ponta!”, „Ponta nu uita, Timișoara nu te vrea”, sau „DNA, DNA!”. În fața Operei a fost afișat steagul României, dar și cel alb-verde al Banatului, alături de mesajul „NU jefuirii Banatului, vrem descentralizare fiscală”.10418927_10204278052084278_4760913601897974491_n

Notă discordantă au făcut un grup de tineri violenți, care s-au postat chiar în primele rânduri. Aceștia au început să scandeze „m… Ponta” și au devenit extrem de nervoși în momentul în care jurnaliștii au început să-i filmeze. „Ce vrei, mă, pleacă, mă de aici cu camera”, au răcnit aceștia în repetate rânduri”. La un moment dat, unul dintre ei a lovit camera unui reprezentant al televiziunii România TV. Grupul a continuat cu violența verbală, scandând întruna „m… Ponta”, dar și „m..e Iohannis”. Jandarmii i-au ridicat pe câțiva dintre scandalagii, moment în care aceștia au început să se lamenteze, acoperindu-și fețele la vederea camerelor: „dar ce-am făcut, asta ne e libertatea?”.

ROMANIA MEA VA NASTE INGERI- CUM VREM SA FIE PRESEDINTELE NOSTRU?

După ce grupul recalcitrant a fost „spart” de către jandarmi, protestul a continuat într-o atmosferă normală, mulțimea scandând „O dorință sinceră, România liberă” sau chiar cântând „Treceți batalioane române Carpații”.

Vom reveni cu amănunte.

Foto: Facebook

sursa: pressalert.ro

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share