lun. feb. 24th, 2020

Camelia Potec, despre bazinul olimpic de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște: “Sunt condiții foarte bune aici”

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentlaton Modern, este prezentă în aceste zile la Târgoviște.

La Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește Campionatul Național de Cadeți, o competiție puternică de înot, cea mai mare care s-a desfășurat până acum la modernul bazin olimpic din zona fostei baze de agrement. Fosta medaliată cu aur la Olimpiada de la Atena, care a cucerit peste 200 de titluri naționale în frumoasă carieră, realizând și multe recorduri, este încântată de condițiile existente la bazinul olimpic de la Complextul Turistic de Natație Târgoviște.

“Este o bază extraordinară. Târgoviștea a intrat pe harta înotului românesc. Sunt convinsă că în următorii ani mulți înotători și numeroase cluburi vor veni în cantonament aici pentru că sunt condiții foarte bune de pregătire. Foarte probabil, tot aici vor ajunge pentru antrenamente și câteva loturi naționale de înot ale României. Aici sunt condiții excelente și ar fi păcat să nu aducem și alte competiții importante”, a declarat Camelia Potec.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments