Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: ”În PSD Dâmbovița dacă aveai vreo inițiativă erai tras de mânecă și dat la o parte!”

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște se alătură echipei deputatului Corneliu Ștefan, susținând candidatura acestuia la funcția de președinte al Organizației PSD Dâmbovița. 

La doar două zile după ce Rovana Plumb, președintele interimar al PSD Dâmbovița, și-a anunțaț candidatura pentru funcția de președinte, deputatul Corneliu Ștefan alături de susținători din cadrul partidului, a decis să scoată cărțile pe masă și să mai ”salveze” ce se mai poate din organizația social democrată.

http://oficialmedia.com/rovana-plumb-pericolul-este-tutuianu-flash-uri-politice-dambovitene/

Ziarul nostru a relatat în dese rânduri haosul din organizația social-democrată, dezbinarea și strategia perdantă a echipei instalate după plecarea senatorului Țuțuianu.

După exilarea lui Adrian Țuțuianu organizația de la Dâmbovița a rămas fără busolă și implicit fără o strategie coerentă. Era normal să se producă haos în teritoriu câtă vreme s-a venit cu figuri necunoscute de șefi care băteau cu pumnul în masă. Șefi și șefuți veniți la Dâmbovița să-i conducă pe cei care au tras căruța 20 de ani. În orice manual de management ești avertizat cât de important este cine conduce afacerea, compania sau organizația.

Deputatul Țachianu a ținut să precizeze că ”niciodată nu ați mai văzut atâta democrație în PSD ca în această seară, aici.” Același lucru l-a subliniat și primarul Târgoviștei, relevând modul dictatorial în care erau tratați membrii partidului: ”În PSD Dâmbovița dacă aveai vreo inițiativă erai tras de mânecă și dat la o parte!”

Daniel Cristian Stan, primar și secretar executiv PSD Dâmbovița:

”Mă  alătur cu toată inima acestei echipe, pentru că eu consider că este un moment decisiv pentru această Organizație. Urmează alegeri esențiale. Cred că PSD Dâmbovița are nevoie de o echipă puternică și mai ales are nevoie de solidaritate, asta ne-a lipsit cel mai mult în această perioadă. În loc să ne concentrăm pe lupta politică cu adversarii, a trebuit să ne concentrăm pe luptele interne. Lucru care nu s-a întâmplat niciodată la această Organizație. Ceea ce facem acum este un act de normalitate pentru un partid în care există o competiție internă reală, clară, serioasă, și am convingerea că la Conferința de alegeri vom avea câștig de cauză. Nu cred că locul PSD este cel ocupat la ultimele alegeri și mă refer raportat la calitatea oamenilor, la soluțiile pe care le putem oferi cetățenilor.”

Aici puteți urmări conferința integrală, text și video: http://oficialmedia.com/razboi-total-in-psd-dambovita-corneliu-stefan-vs-rovana-plumb/

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share