Published On: Dum, mai 29th, 2016

Salvamont Dâmbovița- acțiune de salvare a unui turist de 15 ani

IMG_4910

Am primit pe adresa redacției un comunicat de presă din partea Salvamont Dambovița în care suntem informați de o acțiune care a avut loc ieri, în zona Padina, acolo unde un turist în vârstă de 15 ani a suferit un traumatism la nivelul membrului superior stâng. Echipa Salvamont a intervenit în cel mai scurt timp pentru stabilizarea pacientului, urmand ca acesta să fie transportat ulterior cu un echipaj SMURD la Spitalul de Urgență Târgoviște.

Redăm integral comunicatul de presă:

IMG_4912

”Ieri, 28 Mai 2016, în jurul orei 16:00 am fost solicitați de către un turist aflat în zona Padina să intervenim în Lunca Padinei, acolo unde un copil suferise un accident.

O echipă formată din patru salvatori montani, asistent și medic din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița s-a deplasat de urgențî la fața locului unde a găsit un copil în vârstă de 15 ani ce suferise un traumatism la nivelul membrului superior stâng.

Dupa un control amănunțit s-a constatat că este vorba despre o fractură a membrului superior stang, iar medicul echipei a hotârât transportarea victimei la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița pentru imobilizarea membrului afectat, administrarea de oxigen și substanțe medicamentoase pe cale intravenoasă.

Ajunși la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița, victima a fost stabilizată, iar pentru transportul la cea mai apropiată unitate sanitară a fost solicitat la numarul unic 112, o ambulanță.

Un echipaj SMURD Fieni a ajuns la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița la ora 17:20, victima urmând să fie transportată la Spitalul de Urgență Târgoviște.”

IMG_4909

 

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It