Published On: mie, iul. 31st, 2019

Secția de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței, în atenția conducerii CJD

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele Alin Manole și de conducerea Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște, reprezentată de managerul Claudiu Dumitrescu și directorul de îngrijiri Rodica Nicolae, a efectuat astăzi, 30 iulie 2019, o vizită de lucru la Secția de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței.

După vizitarea celor trei pavilioane ale centrului, autoritățile s-au pus de acord în privința asfaltării curții, a începerii lucrărilor de întreținere și reabilitare și au discutat despre posibilitatea ca, în viitor centrul să intre într-un proiect mai amplu de  modernizare.

Unitatea de recuperare beneficiază de un complex recuperator constând din: hidrokinetoterapie în bazine treflo din fibră de sticlă, termoterapie, kinetoterapie și reeducare motorie în cele 5 săli de kinetoterapie, ergoterapie (toată gama de proceduri), psihoterapie, activități recreative. Secția găzduiește pacienți (copii) cu afecțiuni neuromotorii și motorii din aproape toate județele țării având 200 de paturi, (150 pentru pacienți și 50 pentru însoțitoare), iar în prezent aici sunt spitalizați 113 copii.

Centrul de la Gura Ocniței este unul dintre cele mai bune centre de recuperare neuro-motorie pentru copii din ţară.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It