02/04/2020

Târgoviște: Grădinița cu program prelungit nr. 13 a fost reabilitată

Gradinita cu program prelungit nr. 13 a fost reabilitată, iar de luni, cei 280 de copii vor putea să se bucure de o casă nouă și primitoare arcbrutile 0.7 다운로드. Mai multe detalii despre investițiile realizate la această unitate de învățământ au fost oferite de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan 47 Ronin.

”Inca o veste buna pentru educatia targovisteana!
♦️ Dupa finalizarea lucrarilor de reabilitare a Gradinitei nr asp.net url file. 15, iata ca si Gradinita cu program prelungit nr.13 va putea ca, incepand de luni, sa-si redeschida portile pentru cei aproximativ 280 de copii.
♦️ Astfel, la acest moment, interventiile la cladire sunt finalizate integral, in contextul in care unitatea de invatamant a facut obiectul unui amplu program de reabilitare, in cadrul unei investitii care a presupus:
📌– Izolarea termica integrala a imobilului si inlocuirea tamplariei existente;
📌– Inlocuirea acoperisului;
📌– Montarea unui sistem nou de captare si scurgere a apelor pluviale (jgheaburi si burlane) si a sistemului parazapada pe toate apele invelitoarei Bang game.
📌– Refacerea trotuarului de protectie perimetral;
📌– Refacerea finisajelor interioare;
📌–Inlocuirea pardoselilor existente cu placi ceramice antiderapante si parchet stratificat de trafic intens (in salile de clasa) Download The Far Away Empire. Placarea zonei de subsol cu placi ceramice antiderapante;
📌– Placarea platformelor exterioare care in prezent nu beneficiaza de nici un finisaj, cu placi ceramice antiderapante de exterior;
📌– Montarea scarii exterioare de evacuare si inchiderea golurilor aflate la o distanta mai mica de 3 m de aceasta cu zidarie din caramida de sticla 창피해.
📌– Infiintarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati;.
📌– Executarea de platforme din beton cu rampa pentru persoane cu dizabilitati la cele doua accese principale in cladire;
📌– Modernizarea instalatiei de incalzire;
📌– Inlocuirea corpurilor de iluminat cu unele LED;
📌– Montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice in vederea utilizarii resurselor regenerabile;
📌– Modernizarea instalatiei de apa calda prin montarea de panouri solare;
📌– Asigurarea dotarilor necesare unei institutii de invatamant prescolar;”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments