Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii sฤƒi!

๐——๐˜‚๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—–๐—ถ๐˜๐˜† ๐—”๐—ฝ๐—ฝ!

De ieri, 6 decembrie, primฤƒria a lansat aplicaศ›ia de mobil ๐——๐˜‚๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—–๐—ถ๐˜๐˜† ๐—”๐—ฝ๐—ฝ! O premierฤƒ pentru comunele din zona de vest a ศ›ฤƒrii!

Decoperiศ›i comuna, cu toate cรขte oferฤƒ: ศ™tiri din administraศ›ie, evenimentele culturale ศ™i sportive, locurile รฎn care se face sport, se poate ieศ™i la masฤƒ sau cele care oferฤƒ servicii de cazare. Nu au fost uitate nici unitฤƒศ›ile de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt, centrele educaศ›ionale sau cele care oferฤƒ servicii medicale. Prin precizarea locaศ›iei curente, puteศ›i afla imediat ce se aflฤƒ รฎn apropiere: magazine, farmacii, restaurante, baze sportive, cazฤƒri, frizerii, etc.

Informaศ›ia ajunge direct! Odatฤƒ instalatฤƒ aplicaศ›ia, se primesc notificฤƒri din partea administraศ›iei: ศ™antiere รฎn lucru, รฎntreruperea circulaศ›iei, programe ศ™i evenimente. Totodatฤƒ, รฎn cazul รฎn care persoana se aboneazฤƒ la una dintre unitฤƒศ›ile prezente รฎn aplicaศ›ie, primeศ™te notificฤƒri ศ™i de la ea (ex: restaurant cu meniul zilei).

Simplu, din telefon, se pot trimite cฤƒtre primฤƒrie ศ™i sesizฤƒri pe diverse domenii: salubritate, parcuri ศ™i spaศ›ii verzi, circulaศ›ie ศ™i semnalizare, urbanism sau domeniul public. Este suficient sฤƒ fie selectat domeniul din meniu ศ™i sฤƒ se precizeze ceea ce se doreศ™te a fi semnalat, รฎmpreunฤƒ cu poza ศ™i locaศ›ia.

Aplicaศ›ia, dezvoltatฤƒ de compania Eventya, se aflฤƒ รฎn faza de testare. รŽn cazul รฎn care sesizaศ›i eventuale disfuncศ›ii vฤƒ rugam sฤƒ ne sesizaศ›i direct din aplicaศ›ie prin formularul din Meniu -> Contacteazฤƒ-ne sau pe cityapp@primaria-dumbravita.ro

Aplicaศ›ia ๐——๐˜‚๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—–๐—ถ๐˜๐˜† ๐—”๐—ฝ๐—ฝ se poate descฤƒrca din App Store ศ™i Google Play.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share