𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗔𝗽𝗽!

De ieri, 6 decembrie, primăria a lansat aplicația de mobil 𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗔𝗽𝗽! O premieră pentru comunele din zona de vest a țării!

Decoperiți comuna, cu toate câte oferă: știri din administrație, evenimentele culturale și sportive, locurile în care se face sport, se poate ieși la masă sau cele care oferă servicii de cazare. Nu au fost uitate nici unitățile de învățământ, centrele educaționale sau cele care oferă servicii medicale. Prin precizarea locației curente, puteți afla imediat ce se află în apropiere: magazine, farmacii, restaurante, baze sportive, cazări, frizerii, etc.

Informația ajunge direct! Odată instalată aplicația, se primesc notificări din partea administrației: șantiere în lucru, întreruperea circulației, programe și evenimente. Totodată, în cazul în care persoana se abonează la una dintre unitățile prezente în aplicație, primește notificări și de la ea (ex: restaurant cu meniul zilei).

Simplu, din telefon, se pot trimite către primărie și sesizări pe diverse domenii: salubritate, parcuri și spații verzi, circulație și semnalizare, urbanism sau domeniul public. Este suficient să fie selectat domeniul din meniu și să se precizeze ceea ce se dorește a fi semnalat, împreună cu poza și locația.

Aplicația, dezvoltată de compania Eventya, se află în faza de testare. În cazul în care sesizați eventuale disfuncții vă rugam să ne sesizați direct din aplicație prin formularul din Meniu -> Contactează-ne sau pe cityapp@primaria-dumbravita.ro

Aplicația 𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗔𝗽𝗽 se poate descărca din App Store și Google Play.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share