Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

1 IUNIE IN FAMILIE- o altfel de aniversare a targovistenilor

Asteptat timp de o saptamana datorita conditiilor meteo nefavorabile de la data la care era programata manifestarea – „1 iunie in familie”, duminica 8 iunie, la orele 11:00 s-a dat startul acestui concurs-spectacol, care, se pare ca va deveni o traditie pentru Targoviste si targovisteni.

Pentru o zi, Parcul Chindia a fost gazda si martor la o adevarata manifestare speciala, ce a imbinat competitia cu divertismentul si voia buna.
O organizare impecabila pentru care cadrele didactice implicate voluntar, merita felicitarile noastre, si de asemenea nu putem sa nu mentionam prezenta activa a viceprimarului Ciprian Prisacaru pe intreaga durata a evenimentului.

„1 iunie in familie” devine cu aceasta prima editie un punct de referinta in programul anual de evenimente desfasurate in cetatea strajuita de Turnul Chindiei si care se vrea un liant al cetatenilor urbei, o zi care sa arate o data in plus, ca de la cel mai tanar si pana la cel mai varstnic locuitor, cu totii sunt membri ai aceleiasi familii- Targoviste.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului  Targoviste si coordonat impecabil de catre Alina Dumbrava, de la faza de initiere a proiectului si pana in ultimul moment, acela al premierii castigatorilor.
Vom reveni in curand cu detalii despre amploarea, dinamismul, armonia si bucuria acestei zile de duminica.

Ciprian Prisacaru, viceprimar:
Iata ca acest eveniment mult asteptat a avut loc, a fost o idee e executivului Primariei Targoviste, am vrut sa aducem la miscare si activitati recreative cetatenii orasului de diferite varste, de la 7 la 65 de ani, echipele au fost facute pe fiecare cartier in parte iar castigatorii vor fi recompensati. Sunt 12 probe in total in aceasta competitie. S-au implicat 20 de profesori de educatie fizica din scolile si liceele din oras, care participa voluntar la aceasta activitate si carora le multumesc pentru ca fara ajutorul lor nu am fi putut sa avem organizarea pe care ne-o doream.
Avand in vedere ca a fost prima editie pe viitor ne dorim sa promovam mai intens acest eveniment pentru ca targovistenii sa fie prezenti intr-un numar cat mai mare.

Alina Dumbrava, coordonator eveniment:
Desi au fost si cartiere din cele 12 care nu au raspuns in totalitate apelului nostru, alaturi de domnii profesori am reusit sa organizam echipele pentru a se putea desfasura competitia. Cei mai multi sunt copiii cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani, tinerii cu varste intre 15-20 de ani. Este importanta competitia si ca targovistenii sa considere acest eveniment ca un reper de miscare, ce ar trebui sa deschida vara prin sport si activitati in aer liber.
Echipa de pe primul loc a castigat cate 500 de lei pentru fiecare membru din echipa, cei de pe locul doi, cate 300 de lei si cei de pe locul trei, cate 200 de lei.

Dan Ostafi, profesor de sport:
„Probele sunt complexe, maniera generala a probelor vizeaza distractia, ele testeaza diferite deprinderi, aptitudini, probe care sunt foarte usor de realizat de catre concurenti, dar care in acelasi timp sunt si amuzante.

Oana Grigore
Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin