Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Tu cum îți exprimi dragostea în luna iubirii?

Hai într-o călătorie fascinantă în jurul lumii și descoperă alături de noi iubirea în toate formele ei, într-o expoziție-eveniment multidisciplinară, cu totul atipică. Cele mai cunoscute povești și dovezi de iubire, cum decurge arta seducției și jocul dragostei în diverse culturi, cu pornire din istoria intimă a României.
O colecție uimitoare de istorisiri amoroase din toate colțurile lumii, din ultimii 2000 de ani – întâmplări și episoade de dragoste, mituri și legende, personaje istorice care au schimbat societatea, celebrități, opere de artă, literatură și muzică vor fi prezentate într-o expoziție, care  va  coate la lumină, într-o manieră emoționantă și personală, o documentare captivantă a iubirii prin intermediul mai multor artefacte și obiecte de memorabilia, instalații creative și artistice supradimensionale, ilustrații, videouri, colecții de obiecte din universul amoros și zone interactive.
Evenimentul este organizat de Asociația ESCU, găzduit și sprijinit în perioada 12-27 februarie de Iulius Town Timișoara și între 2-10 martie de Palas Mall Iași.
Traseul expoziției este format din mai multe spațiile tematice:
💕Dragostea în jurul lumii. Galeria cuplurilor celebre;
💕Instalație artistică Love & Marriage – Lennon & Yoko: Hair Peace / Bed Peace;
💕Perete mural realizat din lucrările ilustratoarei Ana Bănică;
💕Simboluri, memorii și idei din trecut despre iubire;
💕Instalație luminoasă Heart Attack;
💕Cuvinte de dragoste, povești amoroase din ficțiune;
💕Perete interactiv Iubire: amour: love.
Expoziția va cuprinde și un micro-eveniment care face trecerea de la perioada dedicată dragostei (Valentine’s Day și Dragobete), la cea dedicată celebrării femeii.
Luna Femeii: românce preaiubite  galerie a româncelor celebre care au mișcat lumea din loc, excelând în diverse domenii – cinematografie, muzică, diplomație, moda, design, balet, teatru, arte vizuale, știință.
Expoziția va putea fi vizitată zilnic, în perioada 12-27 februarie, între orele 10:00 și 22:00.
Intrarea este gratuită. Vă rugăm să respectați măsurile de distanțare și restricțiile impuse pentru prevenirea răsândirii SARS-CoV 2.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share