Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

13 studente Erasmus au murit dupa ce un autocar s-a rasturnat. Alte 43 de persoane au fost ranite

spania2

Cel puţin 13 persoane au decedat după ce un autobuz plin cu studenţi Erasmus, care proveneau din mai multe ţări europene, s-a izbit de o maşină, înainte de a se răsturna în apropiere de oraşul Freginals, din Catalonia, la doar 180 de kilometri sud de Barcelona, transmite presa spaniolă.

Autobuzul avea drept destinaţie Barcelona, însă s-a răsturnat pe autostrada A7, în apropiere de oraşul pitoresc Frefinals. Presa spaniolă vorbeşte de 13 morţi şi mai mulţi răniţi, într-un autobuz cu peste 50 de studenţi Erasmus la bord.

Naţionalităţile celor decedaţi nu sunt cunoscute, iar peste 20 de echipe de intervenţie s-au deplasat la locul accidentului, conform realitatea.net.spania1

Cele 13 victime decedate sunt toate femei, relateaza El Mundo. In accident au fost ranite alte 43 de persoane, dintre care circa 30 au fost spitalizate. La bordul autocarului se aflau 56 de studetii Erasmus de 19 nationalitati diferite, care se intorceau de la un festival organizat la Valencia.

Postul TV3 a relatat ca soferul autocarului a pierdut controlul volanului. Autocarul s-a izbit apoi de zona mediana, s-a rasturnat si s-a ciocnit cu un autovehicul de pe sens opus. Soferul a supravietuit accidentului si a fost dus la politie, pentru a fi interogat.

spania

foto: Agerpres

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share