Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

”Fă BINE celui binecredincios şi vei afla RĂSPLATA , dacă nu de la el, de la Cel Preaînalt”

Atunci când dăruiești,  simți cu adevărat că trăiești!

Ediția din acest an, a XXIV-a, a Balului Speranței a fost organizată de către Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), vineri, 22 septembrie.

În elegantul Crystal Lake Ballroom,  al complexului FLONTA  sutele de invitați au petrecut o seară plină de eleganță și rafinament și au celebrat viața și solidaritatea. Evenimentul în sine, poate  fi un exemplu, pentru multe din comunitățile țării noastre.

M-am bucurat să fiu prezentă la acest eveniment atât în calitate de journalist, dar și ca președinte al Clubului de Presă și cu în singur bilet la tombola…numărul 666, pe care mulți îi hulesc…. si ultimul din marea extragere…am câștigat Marele Premiu…..el a  ajuns în VALEA JIULUI- HUNEDOARA

Îl dedic tuturor colegilor, voluntarilor  și cu siguranță, își va regăsi locul într-o altă acțiune caritabilă, dedicată semenilor noștri… Îl voi dona pentru un alt eveniment !

Premiul este o ediție limitată ( doar 200 de bucăți) emisa de BANCA NAȚIONALĂ, dedicată TIMIȘOREI  – CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ.

Mulțumesc Patricia DrăghiciuTerigariu TabitaPinte Carmen pentru darurile oferite  ( lucrări unicat) ce au contribuit la îndeplinirea acestui vis al AFAR ….mulțumesc d-nei europarlamentar Maria Grapini pentru invitație!

Mulțumesc și le urez succes în activitatea de zi cu zi , tuturor celor prezenți la BALUL SPERANȚEI EDIȚIA a 24 a.

Felicitări tuturor persoanelor cu suflet frumos pentru că,  și de această dată, au făcut să devină totul posibil și suntem cu încă un pas înainte, mai aproape de finalizarea  unui important proiect de suflet,  și de care,  se vor bucura alte suflete.

Să învățăm să fim generoși și să dăruim. Cînd ajungem să simțim o bucurie mai mare prin gestul de a dărui, decît prin cel de a primi, atunci vom fi pe cale de a ne trezi cu adevărat sufletul. Eu am început să realizez relativ tîrziu că, dăruind, pot să-mi trezesc în suflet o bucurie chiar cu mult mai mare,  decît aceea generată de primirea unui cadou.

Au stat la mese ministrul Familiei- hunedoreanca  Natalia Intotero, președinta Camerei de Comerț Timiș, președintele Camerei de Comerț Româno- Italiană, oameni politici, oameni de afaceri și de cultură, reprezentanți ai autorităților publice locale, etc.

https://www.facebook.com/angella.dumitrascu/videos/215854367950370/

Am plecat de la acest eveniment caritabil mai bogată sufletește, dar și cu amintiri frumoase, pentru că, m-am revăzut cu prieteni dragi și mă bucur că ne- am adus aportul, prin donațiile făcute de partenerii și colaboratorii noștri la înfăptuirea unui vis, construirea Căminului pentru persoane vârstnice din Giroc.

Înaltpreasfinţia Sa Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, un susținător desăvârșit al proiectului de suflet demarat de AFAR și Fundația „Speranță pentru Voi„,  a fost  prezent la cea de a 24-a ediție a evenimentului caritabil „Balul Speranței” a spus: „Vin mereu cu speranță și sunt bucuros că văd cum orice ajutor financiar se strânge de aici, merge direct pe RANĂ! De aici și până la rană nu mai există niciun intermediar. Oamenii care sunt aici,  sunt într-un suflet și sunt într-o comuniune. Cinste lor!”

Ne-a încântat cu prestația sa, inegalabilul PEPE, iar actrița Adriana Trandafir a secondat-o pe Maria Grapini în licitația organizată și la tombolă, pentru succesul evenimentului. Pentru licitație s-au donat  diferite lucrări de la artiștii plastici timișeni și nu numai, dar și alte obiecte unicat, bijuterii, cărți  în ediție limitată, obiecte realizate hand-made, etc. Din vânzarea lor  s-au strâns peste 350.000 lei, care vor contribui la finalizarea căminului. Urmează și o altă licitație on-line, cu alte obiecte.

Vreau să mulțumesc celor care s-au alăturat acestui proiect, oameni care vin de de 24 de ani și sunt alături de proiectele noastre. Cu ajutorul oamenilor generoși am reușit să construim un Centru pentru persoane în vârstă. Am ajuns la finisaje și dotări. Sunt convinsă că vor mai  fi oameni generosi,  ce  se vor alătura prietenilor Speranței!  ” a conchis președintele fondator al AFAR, Maria Grapini.

De faci bine, să ştii cui faci, şi vei avea mulţumire pentru fapta ta bună. Fă bine celui binecredincios şi vei afla răsplătire, dacă nu de la el, de la Cel Preaînalt.
Cred cu tărie că România o să devină un pic mai bună decât este acum, dacă suntem din ce în ce mai mulți,  care vedem BINELE din această țară.
Și dacă relaționăm cu el.  Și dacă, în timp, decidem să fim o parte, cât de mică, din Forța care face ca acest bine să se întâmple!
Și dacă ne implicăm nu doar în ce ține de propria viață, ci de viața celorlalți, PENTRU A LE ADUCE O SPERANȚĂ!
Pentru că atunci vom înțelege că a face bine cuiva, este cel mai mare bine pe care,  poți să ți-l faci ție!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share