Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

CONFERINȚA NAȚIONALĂ FABC

În perioada 30 mai – 2 iunie 2024 are loc Conferența Națională FABC, cu tema TESTARILE GENETICE, ȘANSA PACIENȚILOR ONCOLOGICI PENTRU O TERAPIE PERSONALIZATĂ, cel mai mare eveniment dedicat pacienților oncologici din România.

Evenimentul are rolul de a identifica care sunt cele mai optime mecanisme prin care pacienţii pot ajunge la un tratament personalizat.

Conferința este susținută de peste 25 de speakeri și se va transmite live integral pe paginile de Facebook ale FABC, Pacientul În Direct, Pacientul 2.0.

La eveniment vor participa peste 20 de asociații de pacienți cu cancer, cu peste 160 de pacienți, aparținători și specialiști.

De asemenea, vor fi abordate toate elementele ce țin de calitatea vieții pacienților cu cancer – începând de la Traseul pacientului de la suspiciunea de boala până la reechilibrare și reinserție socială. Vorbim de finanțarea corecta a sistemului medical,  până la totalitatea măsurilor legislative în domeniu.

Conferința va urmări informarea pacienților cu cancer din România, despre teme specifice de interes, precum și acțiunile pentru promovarea și apărarea drepturilor pacienților.

Evenimentul este realizat cu sprijinul: MedEuropa, Alliance HealthCare, Arensia – Studii Clinice, Avene, Pierre Fabre, Magna Pharm, MSD, La Roche Posay, Ipsen, Bristol Myers-Squibb, Pfizer, Novartis, Johnson&Johnson, Merck, Amgen, AstraZeneca, Genekor, ARPIM.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share