Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

20 de familii nevoiașe din cartierul Suseni Târgoviște au primit un mic ajutor

În data de 7 aprilie 2020, președintele Asociației Mișcarea Romilor Dâmbovița, Nicu Bălăşoiu, împreună cu Alianța USR PLUS Dâmbovița, în semn de solidaritate, au venit în sprijinul unui număr de 20 de familii nevoiașe din cartierul Suseni Târgoviște.

”Am considerat că cei vârstnici trebuie să aibă prioritate, având sănătatea precară și venituri reduse sau inexistente. Toți ne confruntăm cu o situație fără precedent pe teritoriul țării noastre din cauza răspândirii pandemiei, a virusului ucigaș COVID-19. Acum, mai mult ca oricând, comunitățile noastre de romi au nevoie de solidaritate prin fapte, înțelegere și implicare pentru semenii noștri. Pe această cale fac apel, către oamenii care doresc să ni se alăture, să putem continua acest tip de acțiune umanitară și în celelalte comunități de romi din Municipiul Târgoviște.

Mulțumesc din suflet următoarelor persoane care au contribuit la această acțiune: domnul deputat Lupescu Dumitru, domnul Dan Mărgărit, domnul Dan Blaga, domnul Emilian Irimescu și nu în ultimul rând domnului Nicolae Marin pentru implicare.
Dragi prieteni, vreau să menționez faptul că această acțiune a fost umanitară și nu electorală!!! De la inimă, la inimă.” a transmis
Asociația Mișcarea Romilor Dâmbovița pe pagina de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share