Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

3 moduri inedite pentru o cerere în căsătorie

Ai întâlnit persoana potrivită și ești gata să o ceri în căsătorie, dar nu ai idei despre modul în care va arăta și se va desfășura acest moment special? Dragostea este un sentiment magic și profund, pe care adesea nu-l putem exprima doar prin cuvinte.

moduri inedite pentru o cerere în căsătorie

Cert este că nu există vreun mod ideal de a cere pe cineva în căsătorie, mai ales că fiecare persoană este unică. De aceea, cei mai mulți aleg să își declare dragostea și dorința de a petrece viața alături de persoana iubită prin moduri inedite pentru o cerere în căsătorie, care să fascineze prin emoțiile transmise și să rămână întipărită pentru totdeauna ca una dintre cele mai frumoase amintiri.

Totuși, chiar și cele mai îndrăgostite persoane pot întâmpina dificultăți în ceea ce privește cererea în căsătorie. Iată 3 propuneri de moduri inedite pentru o cerere în căsătorie din care să te inspiri, însă nu uita că vei avea nevoie în primul rând de inele de logodnă.

2.    Cerere în căsătorie în timpul plimbării cu elicopterul

Dacă partenerei tale nu îi este frică de înălțime, atunci poți organiza o plimbare surpriză în nemărginimea cerului. Imaginează-ți doar cât de romantic va fi să priviți cerul aproape de apus, în timp ce te pregătești să scoți un inel de logodnă cu diamant și să faci cererea în căsătorie. Dacă nu ai reușit să rezervi turul în apropiere de momentul apusului, atunci poți crea mesajul ”Vrei să te căsătorești cu mine” undeva pe o pajiște peste care veți survola.

Din moment ce vremea este schimbătoare, ia în calcul și un plan B. De exemplu, dacă va începe să bată vântul, elicopterul va fi nevoit să aterizeze, motiv pentru care există posibilitatea să nu mai poți desfășura activitățile plănuite inițial. De aceea, rezervă o seară la restaurant pentru a te asigura că vei putea scoate inelul să o ceri în căsătorie.

2.    Cerere în căsătorie în Paris

Parisul este un oraș plin de romantism, nu degeaba este denumit și orașul iubirii sau al îndrăgostiților. Este locul perfect pentru o cerere în căsătorie romantică, la care visează foarte multe femei. Organizează un city break la Paris doar pentru voi doi și fă-ți curaj să-ți ceri iubita în căsătorie. Acest oraș are toate ingredientele pentru o cerere în căsătorie de neuitat. În plus, dacă vrei un loc special pentru acest moment, nu mai sta pe gânduri și alege Turnul Eiffel pentru o cerere în căsătorie memorabilă.

3.    Cererea în căsătorie pe plajă

Nu e târziu să vă alegeți destinația în care vă veți petrece vacanța vara aceasta. Dacă iubiți marea și v-ați propus să o vizitați în curând, tu ar trebui să fii cel care profită de ocazie și transformă un simplu sejur pe litoral, într-un moment extrem de important pentru tine și jumătatea ta. Așadar, alege un inel de logodnă de aur, cumpără florile și începe să pui totul la punct! Nu prețul inelului contează, dar modul în care îl oferi! Ai putea simula un mic joc, care presupune să construiți împreună un castel de nisip. La final, poți așeza inelul pe nivelul cel mai înalt al castelului, moment în care îi poți adresa marea întrebare!

Dacă nu știi de unde să alegi inele de logodnă, vino să vezi cele mai noi tendințe în materie doar în magazinele Sokolov. Alege inelul la care visează jumătatea ta și pune la cale o logodnă de neuitat.

Sokolov Jewelry – bijuterii inspirate de tine!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share