Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

5 proiecte selectate, 5 echipe care vor informa publicul despre importanța alegerilor, vor monitoriza candidații și vor încuraja oamenii să se înscrie ca observatori sau președinți ai secțiilor de vot.

Programul E ȘI TREABA MEA! coordonat de Fundația Comunitară Timișoara și-a desemnat echipele care vor fi sprijinite în  perioada următoare. Cele 5 proiecte selectate se vor desfășura în Timișoara și Jimbolia și au ca public țintă tinerii (elevi și studenți), dar și doamne și domnișoare care vor se se implice activ în comunitate. Echipele vor face diferite activități de informare a publicului, inclusiv monitorizarea candidaților.

Cele 5 proiecte selectate sunt:

Programul E ȘI TREABA MEA! se adresează grupurilor de inițiativă, dar și elevilor și studenților care ar fi putut beneficia de burse. Toate activitățile și cercetările propuse se vor desfășura doar în județul Timiș. Valoarea maximă de finanțare a unui proiect este de 5000 de lei.

 

Programul E ȘI TREABA MEA! este destinat grupurilor care doresc să desfășoare activități pe teme precum educația civică, promovarea transparenței și a informării clare și obiective, monitorizarea și lupta împotriva dezinformării, mobilizare civică și voluntariat sau campanii de conștientizare a importanței votului.  Programul este derulat de Fundația Comunitară Timișoara și finanțat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC).

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share