50 de copii din comuna Nucet vor începe noul an școlar într-o grădiniță nouă

50 de copii din comuna Nucet vor începe noul an școlar într-o grădiniță nouă.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de primarul locaității, Luisa Bărboiu, au inaugurat grădinița cu program prelungit ”de care se vor bucura cei mai mici dintre locuitorii din sat, aceasta fiind și de un real ajutor pentru părinții care își știu copiii într-un spațiu sigur și modern”, a precizazt liderul PSD pe pagina de social media.
Proiectul finalizat se ridică la peste 2.400.000 de lei, iar suma a fost asigurată prin Programul Operațional Regional, primăria comunei Nucet punând la dispoziție terenul și utilitățile necesare.
La eveniment au fost prezenți și vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, deputații Radu Popa și Marian Țachianu, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, inspectorul școlar general Ileana Neculaescu, consilieri locali și județeni.
Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis felicitări primarului Luisa Bărboiu și colectivului din primăria Nucet ”care a pus umărul la implementarea acestui proiect”.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share