Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

50 de noi locuri de parcare în municipiul Târgoviște. ”Avem în lucru 104 investiții!”

Primăria municipiului Târgoviște a încheiat proiectul de reabilitare a străzii Virgil Drăghiceanu, astfel că, zona în care a fost amplasată o fostă centrală termică, este acum transformată și va găzdui 50 de locuri de parcare pentru cetățenii care locuiesc în acest cartier. 

Edilul Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga, a susținut o conferință de presă în noua locație, și a oferit mai multe detalii cu privire la proiectele aflate în lucru:

”Este vorba de o parcare cu aproximativ 50 de locuri noi, pe un proiect care a presupus și realizarea parcării din Microraion IV de pe strada Diaconu Coresi. Suprafața este de 1600 mp. Parcarea va fi foarte bine primită de locuitorii din zonă. Întreg cartierul a suferit investiții importante pe ceea ce înseamnă refacerea infrastructurii. Investițiile vor continua și în perioada următoare. Parcarea a fost realizată pe locul unei foste centrale termice. Mai avem un proiect de acest tip pe strada Mihail Sadoveanu care va fi realizat în perioada următoare. S-a refăcut întreaga infrastructură, asfalt, stradă, trotuar, lucrări de preluare a apelor pluviale, iluminat public”.

Administrația locală târgovișteană are șantiere deschise și pe Calea București, pe Bulevardul Independenței, pe Pârvan Popescu, Calea Câmpulung si strada Porumbeilor.

”Sunt cele mai importante lucrări de refacere a infrastructurii din municipiul Târgoviște. Proiecte cu finanțare nerambursabilă, de natură să contribuie la dezvoltarea municipiului Târgoviște. Avem în lucru 104 investiții, mare parte se vor finaliza anul acesta, mai exact primul proiect pe Anghel Saligny – Calea București, Calea Domnească. Vor începe și proiectele pe infrastructură educațională, Școala Radu cel Mare, Școala Grigore Alexandrescu, Grădinițele nr. 2, 11, 14 și 3”, a mai adăugat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share