Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

500 mc de lemn donat de ROMSILVA sinistraților din ALBA

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a aprobat miercuri, 28 iulie, sprijinirea cu 500 metri cubi lemn de rășinoase pentru construcții,  a locuitorilor afectați de inundațiile recente din mai multe localități din județul Alba.

 Romsilva va asigura și transportul lemnului necesar lucrărilor de reconstrucție a caselor afectate de inundații, pînă la locul indicat de către Prefectura Județului Alba și de autoritățile locale, care se vor asigura ca lemnul pentru construcții va ajunge la persoanele sinistrate. Sprijinul este oferit la inițiativa ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Tánczos Barna, care a vizitat recent zonele afectate de inundații din judeul Alba.

În ultimii ani, Romsilva a derulat mai multe proiecte de responsabilitate socială, prin donarea de lemn pentru încălzirea locuințelor pentru persoanele defavorizate, lemn pentru construcții în urma producerii unor calamități și sprijinirea cu puieți forestieri și asistență tehnică pentru acțiuni de împădurire. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează  3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">