Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

8 idei de activități potrivite pentru vacanța de 1 decembrie

În scurt timp vine vacanța de 1 decembrie, pe care mulți români o așteaptă pentru a se deconecta și relaxa puțin. Cu prilejul acestei mini vacanțe poți sărbători Ziua Națională, dar și să te pregătești de spiritul sărbătorilor. Dacă încă nu ai stabilit ce vei face în această perioadă, mai jos vei găsi o listă cu activități din care să te inspiri pentru a avea parte de o vacanță minunată. 

Iată câteva idei de lucruri pe care le poți face în weekend-ul prelungit de la începutul lunii decembrie

  1. Târg de Crăciun

Târgurile de Crăciun au devenit tot mai populare în ultimii ani și au început să se organizeze în cât mai multe orașe din țară. Unul dintre cele mai cunoscute este cel din orașul Sibiu, iar dacă nu ai mașină ai putea apela la diverse servicii de închirieri auto din Sibiu, precum sunt cele de la wlc.ro, pentru a te putea bucura de frumusețea orașului și de împrejurimi. La un astfel de târg poți degusta mâncare tradițională și poți încerca diverse activități.

  1. City break

Acest weekend prelungit poate reprezenta un prilej potrivit pentru a pleca într-o mini vacanță. Ar fi recomandat să te pregătești din timp pentru a plăti mai puțin. Indiferent că alegi să petreci aceste zile în țară sau în străinătate încearcă să îți faci un plan dinainte și să stabilești ce activități vrei să bifezi și ce locuri vrei să vizitezi pentru a rezerva sau cumpăra bilete din timp.

  1. Decorat casa pentru sărbători

În cazul în care ai hotărât să rămâi acasă ai putea să îți decorezi locuința pentru sărbătorile de iarnă pentru a intra în spiritul sărbătorilor. Ai putea face această activitate împreună cu familia și astfel să petreceți timp frumos împreună și să creați amintiri.

  1. Mers la patinoar

Odată cu venirea anotimpului rece se dă startul activităților de iarnă, iar cu ocazia acestor zile libere poți merge la patinoar. 

  1. Seară de filme românești

Odată cu Ziua Națională te poți întoarce la origini și să organizezi o seară de filme românești la tine acasă. Poți face o listă cu mai multe filme din care să alegeți și astfel să descoperiți filme remarcabile și să vă conectați la cultura românească. 

  1. Gătit mâncare românească

Poți transforma această activitate în una distractivă, gătind mâncarea tradițională preferată. Fie că alegi să gătești ceva ce îți amintește de copilărie sau că faci tradiționalele fasole cu carne, important este să petreci timp de calitate cu cei dragi.

  1. Vizitarea unui muzeu/ galerie de artă

Odată cu aceste zile libere te poți bucura de o activitate culturală din orașul tău și să mergi să vizitezi un muzeu sau o galerie de artă pe care nu le-ai văzut până acum.

  1. Seară cu prietenii și familia

Fiind un weekend prelungit te poți întâlni cu cei dragi și să vă bucurați de timpul petrecut împreună.

În concluzie, indiferent de activitatea pe care o alegi să o faci, important este să te relaxezi, deconectezi de la stresul de zi cu zi și să te bucuri pe deplin de aceste zile libere.

 

Sursă foto: pexels.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin