Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Rent a car Bucuresti o optiune de transport eficienta

Piata serviciilor de rent a car Bucuresti a avut intotdeauna o dinamica , diferentele dintre companii au fost facute in mare parte de calitatea serviciilor pe care fiecare firma le ofera dar si de calitatea masinilor oferite clientilor pentru inchiriere.

In situatia in care si dumneavoastra v-ati propus in viitor sa colaborati cu o companie de rent a car Bucuresti si nu cunoasteti foarte bine aceasta piata, trebuie sa stiti ca cei de la rent-a-car-otopeni.ro ofera intotdeauna servicii de cea mai buna calitate, masini de inchiriat premium la cele mai bune preturi de pe piata. Compania aceasta de rent a car Bucuresti are o vasta experienta in domeniu, de peste 10 ani de zile pune la dispozitia clientilor servicii de inchirieri auto, fie ca sunteti o persoana fizica ce are nevoie de o masina pentru o scurta deplasare sau o persoana juridica ce doreste sa isi externalizeze parcul auto, la ei o sa gasiti intotdeauna cea mai rapida si eficienta solutie indiferent de clasa sau de tipul masinii de care aveti nevoie. Iata care sunt o serie dintre beneficiile pe care le veti avea daca ii alegeti pe cei de la rent-a-car-otopeni.ro ca parteneri de calatorie pentru perioada urmatoare.

  • indiferent de dimensiunea sau de clasa masinii pe care o veti inchiria, veti avea posibilitatea sa primiti masina direct la aeroportul din Otopeni sau la adresa dumneavoastra de resedinta, trebuie sa stiti ca acest serviciu va este oferit gratuit indiferent de perioada de inchriere.
  • puteti sa calatoriti catre orice destinatie doriti, nu aveti limite sau restrictii, km sunt nelimitati
  • autoturismele ce fac obiectul ofertei de rent a car Bucuresti sunt asigurate atat cu polita rca cat si cu asigurare casco, asadar nu veti avea de platit taxe in plus, de asemenea taxele de drum si rovigneta sunt incluse in pretul de inchiriere, asadar nu va mai trebuii sa va faceti griji ca o sa scoateti din buzunar alte sume de bani.
  • Daca veti calatorii cu un minor si veti avea nevoie de scaun auto pentru copil, acesta va poate fi oferit gratuit de companie, indiferent de varsta pe care o are copilul.

Ofertele cele mai atractive de rent a car Bucuresti

Acestea sunt doar o parte din avantajele de care va puteti bucura alegandu-i ca parteneri de calatorie pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro compania este intotdeauna orientata catre client si catre performanta, mare parte dintre clientii care au colaborat cu ei au fost foarte multumiti de calitatea serviciilor pe care acestia le ofera dar si de calitatea masinilor care nu au o vechime mai mare de 5 ani de zile, asta inseamna ca de fiecare data o sa va simtiti in deplina siguranta si in deplin confort la volanul unei masini de la ei. Daca alegeti oferta lor de inchirieri auto veti avea si posibilitatea sa va negociati tariful atunci cand optati pentru inchirierea unei masini pentru o perioada mai lunga de timp. De asemenea pe toata perioada cat se va desfasura contractul de rent a car Bucuresti veti avea inclus suportul companiei, asistenta rutiera, in situatia in care masina se va defecta din diverse motive, in maxim 24 de ore aceasta va poate fi inlocuita cu un model auto similar. De asemenea veti avea parte de servicii cat se poate de transparente, inca de la inceput veti stii exact cat aveti de platit in functie de clasa masinii pe care o veti alege si de perioada, nu vor exista modificari ulterioare ale tarifelor, de aceea ei sunt una din cele mai bune alegeri fie ca doriti o masina in capitala sau in aeroport. Rent-a-car-otopeni.ro este un partener si pentru cei care doresc sa isi externalizeze cheltuielile sau parcul auto propriu, cu ajutorul serviciului de leasing operational o sa gasiti cotatii de pret excelente. La ei puteti beneficia in plus fata de ofertele prezentate mai sus si de serviciul de transfer cu sofer, puteti solicita asta atat in aeroport cat si de la domiciliu dumneavoastra, cei care aleg inchirieri auto Otopeni vor primii masina direct in aeroport indiferent de ora la care aterizeaza, de aceea daca aveti nevoie de o companie cu experienta si cu cea mai buna reputatie va puteti baza pe rent-a-car-otopeni.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share