22/09/2021

Elevatoare de calitate superioara

Elevatoarele sunt de mai multe feluri, insa elevatoarele auto cu doua sau mai multe coloane sunt achizitii importante pentru orice service auto. Orice profesionist si maistru mecanic recunoaste valoarea si utilitatea acestor utilaje, care ajuta la reparatii in locuri greu de ajuns.

Elevatoare

Un mobile scherenhebebühne este un elevator mobil cu foarfeci care poate fi mutat acolo unde este nevoie.

Un ascensor auto pentru garajul oricarui profesionist este exact cum suna. Este un dispozitiv care va va ridica masina, astfel incat sa puteti lucra sau sa beneficiati de spatiul suplimentar pe care il va oferi.

Exista cateva tipuri standard de elevatoare auto de garaj pe care le veti gasi in garajele celor mai multi oameni. Este important sa va cunoasteti optiunile, astfel incat sa puteti alege ascensorul corect pentru a se potrivi nevoilor fiecaruia.

Va fi o investitie mare, dar avantajele il merita complet. Mai jos vom trece in revista diferitele tipuri de elevatoare pentru garaje.

Mobile scherenhebebühne sunt cele mai standard elevatoare pentru masini de garaj si sunt mai mult pentru persoana care doreste ca un ascensor sa lucreze doar la masina lor.

Sunt intinse cand nu sunt utilizate si parcati deasupra lor inainte de a ridica vehiculul. Sunt foarte usor de utilizat si nu ocupa mult spatiu.

Cu toate acestea, acestea interzic capacitatea de a lucra sub masina si sunt in principal ideale pentru lucrarile pe roti si frane, precum si pentru unele lucrari sub motor. Lifturile auto foarfece sunt, de asemenea, cea mai putin costisitoare optiune.

Desi acest tip de ascensor auto se gaseste in mod obisnuit in magazinele auto profesionale, acestea incep sa apara tot mai mult in garajele personale ale oamenilor.

Acestea au doua stalpi grei pe fiecare parte, cu bretele care le conecteaza acolo unde sta masina. Cand este ridicat, veti avea acces complet sub vehicul pentru a efectua orice reparatie.

De asemenea, ocupa relativ putin spatiu, astfel incat sa puteti utiliza tot restul garajului. Elevatoarele cu doua coloane sunt optiuni mai permanente, deoarece trebuie sa fie fixate la podea si necesita intretinere periodica pentru a va asigura ca totul ramane strans si nivelat. Modelele Ravaglioli hebebühne sunt ideale si renumite pentru performantele lor in toata lumea!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share