Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dantela, dragostea ta? Tot ce trebuie să știi despre cum să o porți cu un cod reducere about you

Dintr-un articol feminin și utilizat în primul rând pentru evenimente elegante, dantela a evoluat într-o țesătură versatilă care poate fi purtată de femeile de toate vârstele, folosită în multe articole de îmbrăcăminte și transferată cu ușurință de la sezon la sezon. Este de o eleganță neclintită, iar sentimentul romantic pe care îl inspiră, o face câștigătoare din multe puncte de vedere.

dantela about you

Dantelă pentru vară

Fluiditatea și finețea dantelei o fac o alegere numai bună pentru vestimentația de vară atunci când vrei să-ți dai un refresh garderobei comandând haine la reduceri de pe about you.ro

Dantela albă este o alegere deosebit de bună, este un clasic modern care emană inocență și îți dă acea alură de fată cuminte. Indiferent dacă alegeți o îmbrăcăminte complet din dantelă pe care să o purtați peste o rochie fără mâneci pentru petreceri de vară sau o rochie de dantelă cu modele, dantela albă este combinația ideală pentru o rochie. Alte look-uri pe care să le experimentați sunt: combinezoane din dantelă albă, ascunse pe sub cămăși sau jachete din denim, rochii maxi din dantelă albă pentru plajă și un set de plajă din dantelă albă, cu accente de culoare pastelată.

Încercați o fustă midi din dantelă, cu un top floral întunecat, cu un blazer deasupra, pentru un aspect care conferă respect și atenție, în timp ce transmite eleganță feminină.

O altă opțiune este să purtați un top din dantelă sub un costum colorat asortat. Dantela este, de asemenea, o alegere de stil excelentă pentru nunțile de vară și evenimentele formale care vor apărea cu siguranță în calendarul dvs. social. Puteți purta chiar și pantaloni scurți cu dantelă și bluzer pentru o alternativă mai chic la o rochie.

Pentru un look care va „striga” cu siguranță vară, căutați piese de dantelă în culori strălucitoare și vibrante. De exemplu, o rochie mini portocalie coral, cu espadrile de culoare cafenie, vă va îmbunătăți instantaneu ținuta pentru orice petrecere de după-amiază de vară.

Dantelă pentru iarnă

Cel mai simplu mod de a purta dantela comandată de pe about you atunci când temperatura scade este să o folosești ca piesă de stratificare.

O rochie estivală din dantelă poate trece rapid în toamnă atunci când este purtată cu colanți opaci și un cardigan confortabil. În timp ce un top transparent din dantelă transparentă poate adăuga un strop de seducție la piesele de iarnă, cum ar fi trenchul clasic sau o jachetă căptușită cu blană. Dacă aveți un top din dantelă subțire, încercati să îl purtați cu pulovere sau cămăși cu mânecă lungă pentru o doză suplimentară de stil. Este vorba despre echilibrarea aspectului diafan al dantelei cu piese mai groase, potrivite pentru toamnă / iarnă.

Dacă dantela albă este cel mai bun aliat vara, când frunzele încep să cadă, este timpul să apelezi la nuanțe mai închise de dantelă. Dantelă neagră, violetă și roșie este mai potrivită sezonului.

O tunică din dantelă peste blugi albaștri arată, de asemenea, atât de bine și mai deosebită față de bluza dvs. standard de bumbac.

Dacă sunteți o romantică incurabilă, veți fi atrasă iremediabil de dantelă, iar noi va alimentăm pasiunea cu piese vestimentare deosebite, la un preț grozav cu un cod reducere about you.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share