Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Gușă: Arestări la nivel înalt! Asta ar trebui să fie în scandalul scumpirii nejustificate VIDEO

”Scumpirea gazului, Operațiune coordonată de subminare a economiei naționale, cu complicitatea și în beneficiul unor oameni de la vârful statului român!”, scrie Cozmin Gușă pe pagina sa.

Arestări la nivel înalt

Câteva păreri:

1. Majoritatea politicienilor sunt acționari direcți sau prin interpuși la firmele care au contracte cu statul.
Sunt corupți până în măduva oaselor și sunt șantajați de serviciil, execută ce li se dictează.
2. LEGEA MARTIALA! ASTA Q SA LE PUNA CAPAC. DESTUL ,ESTE DESTUL! PUNCT!
3. Arestarile cine sa le faca? Silenzio stampa la politie, procurori, judecatori. Au salarii, pensii sa le asigure trai de nabab, de ce nu ar face jocul globalistilor ca sa le fie bine? Politicul le dicteaza, ei executa, adica ii lasa pe guvernanti sa puna in practica practicile globaliste de distrugere a tarii si poporului roman. Pacat ca nu vad inca din partea unora ca tine o atitudine mai dura, critica, sugerarea de solutii.
4. Din pacate…Cosmine…Se fabrica dosare..lui..GEORGE SIMION…CALIN GEORGESCU…DIANA SOSOACĂ..si…urmam…noi…cei care platim…energia..gazele…benzina…motorina…SI MAI NOU..SI..AERUL..INSPIRAT….de cine nu cunoaste….situatia…de urgenta…zice ca NOI SUNTEM..VINOVAȚII
5. Păi atunci că înseamnă că și justiția e coruptă și merg toate în lanț nu mai ne rămâne decât să ieșim în stradă să îi dăm jos de la putere să îi băgăm la pușcărie și să le luăm averile la toți care au condus 32 de ani băgați la muncă silnică în folosul comunității asta merită acești criminali hoți de la putere
6. 25 DE ANI INCHISOARE PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE – Avocatul Dan Chitic a completat proiectul Legii suveranitatii cu interdictia privind legiferarea prin OUG in domeniul legilor organice, extinzand sensul referendumului din 2019. Legea reintroduce infractiunea de subminare a economiei nationale, omisa de noul Cod penal. Legea va interzice introducerea deseurilor in Romania, precum si reclama la medicamente, vaccinuri si alte produse farmaceutice, cu exceptia produselor cosmetice si naturale.

https://www.youtube.com/watch?v=GZWHxM00umg

Distribuie acest articol Oficial Media
Share